Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-12, 10:43   #1985
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hatten1 Visa inlägg
Dels verkar inte pokalåret bli uppfyllt, att döma av Solvallas tilldelning, liksom flertalet storbanor, istället för 180mkr i prismedel och uppfödermedel, ter det sig som att 90mkr delas ut.

Framförallt är det högst tveksamt varför ATG ska ha kommentatorer på tävlingar när banorna har egna, och behövs det verkligen SÅ många "experter" i studion, tillför dom så mycket spel att det är motiverat?
Samt är det spelsäkert hur dessa "experter" får stå och orera , alltför ofta utan bättre insikt än public vinnarspel/streckspels utfall.

Samt i nämnda fallet med "H2H" racet på valla, är det tveklöst befogat att påtala det fullständigt vansinniga i upplägget, dessa pengar kunde ha använts långt bättre, på ett otal olika sätt och vis.
Vad gäller pokalårets uppfyllande så har herr Damm fått det hela om bakfoten. Vi kommer kunna räkna ut det ganska bra sedan. Solvalla är väl dock ingen vinnare på det hela.

vad gäller uppställningen i allt TV-sändande så får vi väl se om några andra spelbolag löser det på enklare sätt, och om sporten vill fortsätta betala för så här mycket TV som man gör idag. Man behöver ju som bekant inte vara bättre än sin konkurrent, och det har man ju i praktiken saknat.

H2H-racet tycker jag mycket illa om, men snart har väl arbetstid värd fem miljoner använts för att diskutera dessa 2,5 miljon. Man hade otur när man tänkte, men det har vi alla ibland. Det är 0,25% av den samlade prissumman i år, Saker måste få ha rätt proportioner.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat