Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-12, 14:07   #1986
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Vad gäller pokalårets uppfyllande så har herr Damm fått det hela om bakfoten. Vi kommer kunna räkna ut det ganska bra sedan. Solvalla är väl dock ingen vinnare på det hela.

vad gäller uppställningen i allt TV-sändande så får vi väl se om några andra spelbolag löser det på enklare sätt, och om sporten vill fortsätta betala för så här mycket TV som man gör idag. Man behöver ju som bekant inte vara bättre än sin konkurrent, och det har man ju i praktiken saknat.

H2H-racet tycker jag mycket illa om, men snart har väl arbetstid värd fem miljoner använts för att diskutera dessa 2,5 miljon. Man hade otur när man tänkte, men det har vi alla ibland. Det är 0,25% av den samlade prissumman i år, Saker måste få ha rätt proportioner.
När det gäller tv/atg live är det verkligen olika. Ingen stallbacksreporter på lunch V4 . Bara Widman eller någon annan i studion i Stockholm. Baserat på omsättningen känns det underdimensionerat. (Undantag fredagar).

Förra söndagen extra V75 i Norge med låg omsättning från Sverige. Då vimlade det av stallbacksreportrar, värmingsexperter, atg live experter och en hel tv studio full av folk. Vad kostade det att skicka en hel buss med olika experter, tv team mm till Norge en söndag? Det kändes överdimensionerat .
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat