Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-19, 23:35   #57
magicalrat
 
Reg.datum: nov 2012
Ort: Sveriges framsida - västkusten
Inlägg: 51
Sharp$: 535
Standard

Avundas verkligen inte Malmrot att ta ut sista (chanslösa) hästarna.

Jag köper både Redéns och Riordans förklaringar om Heavy Sound och Twister Bi, men nu har dessa två kusar fått de andra runner-up hästarna att se dåliga ut. Gillar inte att två normalt givna hästar sabbar för resten som ville vara med.

Queer Fish gör t.ex. faktiskt ett riktigt bra lopp i dag, men ser ut att stå stilla när Heavy vrids på. Beau Mec likaså. De borde vara aktuella, men ses nu som skrapet ingen vill ha efter att ha blivit utklassade och står med byxorna neddragna av Redén och Riordan.

Jag har alltid gillat att Gävles Gulddivisions vinnare fått en plats i Elitloppet, men om man ändå inte vill starta där känns det för mig tveksamt om man ska få anmäla dit. Alla vill ha med en joker som visat toppform nära inpå Elitloppet, och om vinnaren - moralisk som totovinnare - sen tackar nej så vet jag inte om loppet borde ha en friplats. Vi kunde fått med två riktiga outsiders om ägarna till HS och TB tackat ja, men nu fyller inte nån häst i resultatlistan någon funktion.

Det är lika uppenbart att Redén lobbar för Love Matters, men ge fan i att bjuda in såna spekulationshästar. Det var längesen Love Matters visade något som ryktet skvallrar om.

Cruzado dela Noche ska definitivt ha en biljett, men sen blir det svårt. Hade jag fått bestämma så skulle lika gärna Generaal Bianco, Zenit Brick eller OTP kunna få sista biljetten. Alla känns dock iskalla att kunna ställa till med nåt i ett försök.
magicalrat är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat