Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-22, 07:07   #2
RizZla
 
RizZlas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Ume
Inlägg: 850
Sharp$: 718


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av speedmagic Visa inlägg
Då tar vi oskulden på att skapa en tråd, var snälla mot mig.

Vad har vi för något bra idag i fotbollsvärlden? Jag ser verkligen fram emot Milan - Juventus ikväll.
Citat:
Ursprungligen postat av RizZla Visa inlägg
Man Utd och Chelsea är otroliga public spel som alltid. Men faktum kvarstår, Wigan torskar med 0-4 hemma Blackpool. Nu kommer Chelski på besök som avfärdade WBA med 6-0 senast i en match där Drogba hängde in 3 strutar. Klarar Blackpool att spela ut Wigan och vinna med 4-0 så klarar Chelsea att åka därifrån med en vinstmarginal på minst 2 mål. -1.5 finns till mellan 1.75-1.80.

Man Utd spelade ut Castle med 3-0 i premiären. Fulham fick 0-0 borta mot Bolton. Jag anser att Fulham kommer att få en mycket tråkigare säsong under Hughes som inte alls är lika taktiskt kunnig som Hodgson och han är inte heller den coachen som kan gå ut och spela defensivt mot United och lyckas hålla nollan mot alla odds. United spelas rak 2a till 1.63 på Betfair och AH -1 på Pinnacle till 2.07.

Egentligen brukar jag dra mig för att spela de största lagen i de stora ligorna. Passar Bayern ikväll och väljer att spela på den matchen live om något. Anledning att jag väljer att spela på United och Chelsea i helgen är deras fina första match i ligan och motståndarnas mindre smickrande insatser. Huvudanledningen till dessa spel är dock på det psykiska planet. Den glöden jag ser i ögona på vissa individer gör att jag älskar dessa 2 spel. Alex Ferguson vill ha revansch från förra säsongen och det syns verkligen på honom. Det rent utsagt glöder i ögonen på honom under matcherna och han vill vinna samtliga matcher på ett komfortabelt sätt. Spelare som Paul Scholes och Ryan Giggs har insett att dem spelar på sista versen och kommer att gå ut varje match och satsa allt dem har för att avsluta?! karriären på topp med ett ligaguld. Rooney, Terry, Lampard, Cole med flera kommer att slita ihjäl sig för att vinna tillbaka äran och respekten från engelska folket efter debaklet i VM. En spelare som Rooney blir bara bättre och bättre desto argare han blir när motståndarnas fans buar ut honom efter hans miserable insats i VM. Lägg därtill en revanschsugen Berbatov och en hungrig Hernandez i United. Drogba och Malouda har ett ständigt leende på läpparna och är glada att spela för Chelsea istället för Elfenbenskusten och Frankrike plus att deras självförtroende slår i taket för tillfället.
Spelar som sagt United. Både rak 2a och -1.
__________________
Jojo..
RizZla är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat