Visa ett inlägg
Gammal 2018-07-30, 22:42   #1
mequei
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Norrfjärden,Piteå
Inlägg: 398
Sharp$: 2312
Standard

Liga 3 -NFL Fantasy 2018


Liga 3

Insats:5000 kr / lag
Scoringformat: Omröstning, fractional
Waiver: Move to last
Drafttyp:Omröstning
Draftdatum och tid: 30/8 -4/9 kl 22.00
Rosters : Beror på om hur många lag vi blir
Starters : beror på hur många lag vi blir

Deltagare:

1. mequei BET
2. MonstersOfTheMidway BET
3. Jaroiten BET
4. Lazlo BET
5. MrHansson BET
6. SH BET
7. Juret BET
8. janbanan1 BET



8 lag anmälda, enligt min mening fullt tillräckligt för att köra. Vad tycker ni andra? Självklart vore det bra med fler lag, så vi kan väl hjälpas åt att lägga ut några krokar.

Om någon/några på listan är nya medlemmar i Liga 3, skicka PM till mig med era mailadresser som ni har på ESPN så bjuder jag in er.

PPR eller standard? Auction eller snake? Detta avgörs genom omröstning. Hälften av oss har redan röstat, övriga måste göra det senast 12/8. Har ni inte lämnat er röst då så ses det som en blank röst

Vi kan diskutera hur vi vill ha prisfördelningen för denna ligan, självklart beror detta på hur många lag vi i slutändan blir.

Trejder kommer att behandlas som förra säsongen. De får gå igenom automatisk om inte tillräckligt med folk lägger in veto.

Draftdatumet: någon dag under perioden 30/8-4/9 kl22.00. OBS! Här är det väldigt viktigt att alla meddelar om det är något datum under denna period som INTE passar. Hör jag inget från er senast 12/8 räknar jag med att alla datum är ok. Det är tre ligor som ska drafta och det kommer bli svårt att lägga pusslet, så väldigt viktigt att ni hjälper till här.


Hur många lag vill ni ha i slutspel? Upplägg? Även här beror det ju på hur många lag vi blir.

Hur gör vi med rosters och starters? Förra säsongen körde vi med 2QB som starters, samma i år? Nya förslag?

Lazlo återkommer med hur insatsen ska betalas. Förslagsvis så betalar vi efter vi spikat draftdatum och andra detaljer 12/8, men absolut senast 19/8.
Eventuell draftordning (beroende på om det blir auction eller snake) lottas när alla har betalat. Ingen draft kommer att genomföras för än alla har betalat.

Har jag glömt något eller om det finns några frågor/saker ni vill diskutera så är det bara att framföra det här i tråden.



Quack
__________________
Forza Löven

Senast redigerad av mequei den 2018-08-23 klockan 11:42.
mequei är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat