Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-09, 00:31   #37
Spiritus
 
Reg.datum: maj 2015
Inlägg: 943
Sharp$: 2743
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Perfect Spirit har ju tre ben i mål redan och låset med Proppen och Readly urstarkt. I övrigt finns inget lopp som måste helgaddas.

Nog kan det bli hygglig utdelning, för i några lopp kan det ju smälla. Men med tanke på att några lopp är "klara" blir det nog inga miljoner. Lagom svårt för ett medelstort system.

Dont Mind Me är jag inne på att spika också. Var lite trög av sig på Årjäng men den har ju kalasläge nu och det ska inte mycket klaff till för att den ska vinna. Det kommer bli hyggligt jämnspelat där och det gör det aktuellt att ta ställning för att få grepp på övriga!
Don't Mind Me lär väl knappast få bestämma tempot och fisa undan i spets? Finns en del startsnabba utifrån, och om det tas upp lär inte Goop vila på hanen med Linus Boy för att Global Satisfaction ska komma in i matchen.

För övrigt har Örjan valt fel häst i sjätte. Uppohoppa spets och slut. Hela vägen, Pasi!

I diamantstofinalen rekommenderas skrälletande på startvolten. Alla startar med form, och då är det ju minst sagt lättare att skrälla med sniklopp på innerspår och stretchen än att kliva runt fältet från tillägg.
Spiritus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat