Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-11, 19:44   #255
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ms Visa inlägg
Har inte reggat mig på Legolas, men lite förstrött följt kommentarer om det. Nyfiken är jag men vill bättre förstå bäst risk/reward. Min hypotes utifrån vad jag tror mig förstått är att det kan gå att hitta högre vinnarodds där jämfört ATG? Att det kan bära sig att spela Legolas variant av V75 hellre än ATG. Men hur ska man värdera vilket spelupplägg som passar bäst i respektive Legolas vs ATG? Går det att se nåt mönster där i förhand lätta/svåra omgångar passar bättre för spel i ATG vs Legolas?

Förlåt för ev dumma frågor. Jag vill bara förstå.
Varken orkar / kan ge ett heltäckande svar.

Förutom det spelteoretiska (vilket till stor del handlar om gissningar i lågvolyms poolspel) finns den filosofiska aspekten på huruvida man vill ge sig själv chansen att vinna miljoner vilket är möjligt hos ATG.

Lägg därtill det rent praktiska att du behöver tid att reda ut fel via Legolas support och ett psyke av stål när det blir dags för inlämning och skiten inte fungerar samtidigt som, åtminstone inte jag, hittar någon beskrivning av regler för filspel angående kupongstorlek etc utan bara får ilskna felmeddelanden som uppmanar en att dela upp spelfilerna....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ms (+100)
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat