Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-11, 20:37   #258
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57030
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Rent generellt lönar det sig bättre att lira på spelbolag som betalar ut hela potten i aktuell omgång om det blir mer favve-betonat.

Hos ATG finns det alltid en risk att det blir antingen låg-utd-jackpott eller ingen med alla rätt. Då går pengarna vidare till en senare omgång. Det är bara bra för de som spelar i den senare omgången. För de som hade vinstrader i den aktuella omgången är det jättedåligt. Om man spelar favve-rader hos ATG så förlorar man om utfallet blir för svårt och om man får in vinstrader så får man inte betalt då heller. Att spela favoritbetonat på V75 hos ATG är ett riktigt, riktigt dåligt val. Hellre stå över i såna fall.

MEN...när det är så väldigt låg omsättning som det är på Legolas så riskerar du att inte få rätt betalt från potten i förhållande till utfallets svårighetsgrad. Du kan ju bara vinna potten som mest.


När det gäller vinnaroddsen så går det säkert att hitta bra spel bland de fasta oddsen. Svårigheten kan vara att få spela med så hög insats som man har tänkt sig. Var gränserna går idag vet jag inte.
För mig har det aldrig blivit fel hittills när jag valt legolas poolspel. Dock är det numera bara 10 öres P76 som lockar ibland bland deras poolspel. P54 för svårt sett till hur små poolerna blivit sedan dopningen togs ner till 2-3 tkr.

Senast i onsdags i Boden lyckades jag få ett antal femmor på P76. Trots ett lopp mindre och 10 öre i insats jämfört med 25 på V86 gav femmorna hos legolas nästan dubbelt så hög utdelning och det var ju pga deras för spelarna förmånliga regler. Hade dom haft samma regler som atg hade ju alla vinstpengar från 7 och 6 rätt gått till framtida jackpots när ingen lyckades få mer än 5 rätt. Dessutom var omsättningen 18 tkr och därmed spelavdraget 5400 kr samtidigt som dom tillförde 10 tkr. Då blir ju återbetalningen till spelarna långt över 100 procent och i längden vinner man betydligt lättare på spel med 110 procents återbetalning jämfört med spel som V86 med max 65 procent tillbaka till spelarna (blev bara 39 i onsdags hos atg mot 110 typ hos legolas)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat