Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-11, 23:14   #268
tosjodin
 
Reg.datum: jul 2016
Inlägg: 42
Sharp$: 673
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jarmop Visa inlägg
Readly kommer aldrig vara en lika mångsidig häst som Propulsion. Jag säger som Hultman att den är totalt chanslös mot Propulsion på sprinterdistans. Den har inte samma speed, och dessutom hade den inte ens vunnit Prix d'Amerique om inte Örjan kört bort Propulsion då.

Du får twittra till Nurmos att han ska köra barfota nästa gång, fast ikväll är det nog lönlöst då han deppar under bordet

Sen gällande formen där så förstår du nog själv att varje häst Nurmos tar ut efter uppehåll är på topp. Det har vi sett gång på gång.
Två fantastiska hästar och ett underbart lopp vi fick se. Vilken som är bästa hästen kan man såklart ha olika åsikter om. Nästan lite Ronaldo vs. Messi-feeling på tugget här. Propulsion vann och var uppenbarligen den bästa idag.

Min subjektiva åsikt är dock, utan tvekan, att Readly Express totalt sett är världens bästa häst. Propulsion har gjort många fina lopp de senaste åren men har inte vunnit något av de tre största loppen. Ska man anses vara världens bästa häst bör man nog gjort det.

Kollar man bara på loppet idag så gick Propulsion med optimal utrustning, fick ett optimalt lopp och har dessutom 100 %-ig form. Readly gick med skor, drog fram Propulsion till upploppet och har startat en gång sedan januari.

Vad gäller Readly Express kapacitet över sprinterdistans tror jag tvärt emot dig och Hultman. Han har startsnabbhet samt en förmåga att springa väldigt fort under en lång sträcka. Han har ju dessutom inte haft i närheten av någon racerbalans på sig heller. Drömmen vore ju att se honom i toppform i Elitloppet nästa år. Får man drömma ännu mer skulle man ju gärna se Goop, bike, barfota och helstängt. Då tror jag han med lätthet skulle plocka hem även en seger i Elitloppet, vilket Propulsion jagat i tre år.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gorgonzolastank (+10)
tosjodin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat