Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-12, 10:15   #270
pelleplutt
 
Reg.datum: jan 2014
Inlägg: 330
Sharp$: 1950
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyran Visa inlägg
Det är faktiskt konstigt att folk saknar logiskt tänkande, då han uppenbarligen inte är bäst.
Påminn mig om vad Propulsions rekordtid på full väg är? Readly har sprungit 9.9 vilket är VÄRLDSREKORD. Om jag minst rätt så är det nästan en sekund snabbare än Propulsions! Det faktumet + Readlys vinst i PdA säger allt! Det finns inget att debattera. Man förlöjligar sig själv bara om man hävdar att Propulsion är världens bästa häst.

Det enda Propulsion är bäst på--tillsammans med Ringostarr Treb--är kort distans.

Låt mig också tillägga att Readly har ALDRIG VARIT SÄMRE ÄN TREA! på 28 starter. Vinnare av Kriteriet, Svenskt Travderby, Europa Derby, Jubileumspokalen, PdA...Vi pratar om en unik häst som kan gå till historien som världens bästa travhäst genom tiderna om han vinner PdA igen nästa år..
Det är ju bara omständigheterna som avgör det, twister bi var ju ännu bättre i det loppet om han hade haft spåret innanför så hade readly förlorat med längder. Propulsion vann ju igår och då fick readly sitta och bestämma som han ville i ledningen.

Nej, så fall har du inte koll gamla stjärnor. Varenne vann elitloppet 2ggr, pda 2, breeders Crown, jubileumspokalen, lotteria m.m. Han är inte ens uppe i bold eagle meriter med den vinsten.
pelleplutt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat