Ämne: BaraTrav.se
Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-04, 16:14   #21
baratrav
 
Reg.datum: jul 2018
Inlägg: 10
Sharp$: 274
Standard

Vi planerar att implementera en lösning för att bättre kunna utnyttja utdelningsvillkor vid Jackpotomgångar. Planen i nuläget är att man manuellt skall kunna ange den förväntade omsättningen, varvid den används tills dess att den verkliga omsättningen överstiger den förväntade.
När det gäller 0-2 för bokstav går det bra att använda sådana villkor. Nollan visas aldrig, vilket är ett designval vi gjort. (Om vi förstod detta rätt)
Maxvärde för utdelning har vi hittills valt bort då vi inte har sett något behov för den funktionen. Finns det önskemål om en sådan och man dessutom kan ge en hyfsad motivering till att införa den så lägger vi in den i planen.
Vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål och gör vad vi kan för att uppfylla dem, såvida vi tycker att det finns en nytta med förändringen.
I version 1.2 som vi nu arbetar med kommer vi bland annat att införa ett nytt huvudvillkor i form av intervall för spelarkårens ranking och/eller spelarkårens insatsprocent, där man kan ange min och max antal för rankingintervall och procentintervall. Vi kommer också att införa en nyhetsfunktion så att vi med säkerhet kan nå ut till alla användare med viktigt information.

Genom att skicka mail till [email protected] har man goda möjligheter att få se sin egen favoritfunktion implementeras i BaraTrav framöver.

mvh Henrik på BaraTrav
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+10)
baratrav är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat