Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-06, 11:21   #3
Piraten
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Mina torsdagstankar inför lördagens omgång:

AVD 1: Quality Tilly kommer troligtvis förbli favorit och det ser ut som en vettig uppgift. Det känns som en eller flera och jag tänker gå på det senare.

Övriga bakspårshästar räknas bakom favoriten där Phototoy är mest intressant på strecken. Jag har lite känsla för att den kan göra ett riktigt bra lopp och med en något förnäm resa kan den segerstrida för den har grundkapacitet för att slåss om det.

Utöver dessa är My Dream Coktail intressant, barfota runt om och första jänkarvagn. Sitter i ledningen efter första halvvarvet? Donners Am ska också räknas, står bra inne och distansgynnad.

AVD 2: Håller med ovanstående om Indoor Voices. Är den som sist får de andra höja sig om de ska ha chans. Jag tycker att den bör vara favorit och blir inte alls förvånad om den seglar upp till det tills på lördag. Hästen ska ha gått framåt med loppet i kroppen och blir min första spik i omgången.

Vill man gardera är den nuvarande favoriten Fame Boko det givna motbudet. Jag gillar den här hästen och når man spets kommer den bita ifrån sig bra sista varvet. Det kan dock bli lite körning direkt och den är inte lika speedig som Indoor och Kihlström vet allt som oftast när han ska sätta in attackerna.

AVD 3: Emile Zola Sisu har visat sig vara riktigt bra och det är förmodligen bra vinstchans även nu. Roofparty är väl den som främst kan utmana men vart hamnar han? Jag hoppas att Kihlströms häst går felfritt och spikar.

AVD 4: Kallblod och här streckar många på vilt, så även jag. Finseth är troligen hästen att slå men det är flera intressanta kuskändringar i loppet, bl.a. på Guli Tor och K.A. Priol. Kaksen, Ängspilen och Spydö plockas också med på kupongen.

AVD 5: Disco Volante fick en efterlängtad vinst senast och blir nu storfavorit, dock lite väl stor kan jag tycka. Jag räknar med körning i inledningen och det är flera bra hästar emot som mycket väl kan vara tuffare för dagen.

Erik Sting gynnas av tempo och är första motbudet till favoriten. Det här är en bra häst och han kan springa låga tider över distansen. Bakom räknas även Cab Hornline som det låter uppåt på, Tobacco från ett bra läge och Magnifik Brodde som kanske kan göra upp om det vid överpace.

AVD 6: Makethemark verkar alla tro bara går ut och vinner det här. Jag köper inte det men betvivlar inte att han har bra chans och ska vara favorit.

Främsta motbudet är Muscle Hustle som var riktigt fin efter galopp senast. Bra startryggar och kan sitta bra på det tidigt om felfri. Diamanten har inte varit som bäst på slutet men når han upp till en bra nivå blir han inte lätt att runda. Sen tycker jag att Zenit Brick ska räknas trots spåret. Han är stark sista halvvarvet och blir det lite körning kan han komma in i matchen.

AVD 7: Sign Me Up Too hade jag spikat om det inte vore för den tidigare halsinfektionen. Har han återhämtat sig fullt? Jag vågar inte lita på det och kommer strecka på lite här.

Dreamboy As är stark och ofta med där framme. Distansen ingen fördel men ändå första motbudet på kapacitet. Med på kupongen ska även Wasa Warrior som tillskillnad från ovan gynnas mer av distansen. Stallet låter uppåt och man har ett passande läge. Vill även varna för Celebrity Lane som har tävlat i Finland på slutet. Ska troligen laddas och Adielsson är en mästare på spets.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Weju (+5)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat