Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-12, 07:48   #11
Bowery
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 5 382
Sharp$: 4405
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Avd 1
Vi börjar kvällen med en svårlöst spårtrappa med ston. Vad kan 3 Tahiti Lady från spets? Spår 8 i trappa brukar vara gångbart och Veiled kanske kan vara lösningen på detta. Vidare känns 11 tidig trots läget och kanske 12 med BG (oavsett vad han säger före start!) eller Veijo med 5 Odette? Här behövs det nog en hel del streck för att känna sig trygg. Kanske rent av alla.


Avd 2
Lärlingslopp och öppet som tusan! 7 Maximus MM är endast andrahandare i nuläget men lär väl springa förbi till favorit under onsdagen. Har dock pausat ett tag samt är en 4-åring ute mot äldre så det blir nog ingen spik för mig även om procenten/vinstchansen känns lite lockande. Svårt, man kanske ska inleda med allaXalla? Nedstruken till fina spår fem så kanske 6 Puketorps Ikaruz kan vara något?


Avd 3
Fyraåringslopp för ston. Litet fält. Blir nog så att många tar en eller alla. Lär väl bli en del tugg om 6 Darling Harbour imorgon och visst är chansen god även om jag tror BG håller upp ledningen med 1 Topspin. Lär krävas ordentlig sänkning för seger men det kanske finns där? Speltekniskt bör man väl egentligen ta ställning men V86 handlar dock mest om att överleva (särskilt vid jackpot!). Låset 1-6 känns kanske mer troligt än roligt men det slutar nog med att jag lirar så trots att jag ogillar att dubbla systemet. Kan 5 Hip Hurray Boko vara skrällen? Nej, det här loppet är jag långt från klar med.


Avd 4
Treåringar och favoriten spelad till knappa 45% en superjackpot. Jag säger syn och tar nog många (alla?) här. Det börjar bli dyrt nu…


Avd 5
3140 och då brukar det väl handla om första och sista volten. Känner (som alla andra) mest för 2 Martin de Bos och 12 Victory Kåsgård (som spikades på butikslappen) men glöm ej 11 Explosive Merlot och 1 Vagabond Vik (Jepson upp!) vid gardering.


Avd 6
Här är väl Jairo huvudet högre än övriga och får nu Örjan upp. Över 60% i nuläget men kanske en vettig spik ändå. Garderas det så ska givetvis 10 Qahar QC och 4 Global Trust (årsdebut och nykastrerad!) med men glöm ej superskrällen 5 On the Dot som jag tycker gjorde det bra senast.


Avd 7
Svårt stolopp. Just nu jämnspelat mellan Los Untersteiners tre hästar. Var först lite inne på att chansspika 3 Firewire som brukar öppna rätt bra men har ju stått över i två månader nu och det känns lite vingligt att singla då. Nej här krävs nog fler streck. 1 Bijou Bourbon HM känns tidig på läget och letar man bland de riktiga stänkarna känns väl 4 Julia Pellini med Jepson (5%) och 6 Silver Annie (2%) roligast.


Avd 8
Här ska miljonerna fördelas. Lite samma känsla som avslutningen senast. Visst är det rätt vettig chans för favoriten och räcker inte plånboken längre så singlar jag 9 Global Unprotected. Får jag plats med fler så åker 2 Leader Brodde (spets!) och Berghs båda 3 Aperfectdream och 11 Logo Light (uppvisning senast på V7!) med. Kanske även 5 Harrington? Och 4 Chapuy som sitter långt framme tidigt?


Nåväl, det ser inte allt för enkelt ut och det luktar välbetalt på full pott!

Lycka till därute!

Trevlig läsning , jag kan säga att vi tänker ganska lika om omgången.. så du kommer nog inte bli besviken på det system jag gör som du är med på.. lopp 3 och 7 går våra tankar isär lite dock
Bowery är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat