Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-13, 14:32   #1
Bowery
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 5 382
Sharp$: 4405
Standard

V64 Örebro 13/9


Då jag drar en andel till kvällen så tänkte jag sprida mina tankar lite kort bara.
Avd 1 är det massvis startkatapulter och då det bara är 4 hästar till start så är det billigt att helgardera även om % på poet känns befogat, den har nog mer än 50% chans att vinna loppet.

Avd 2 har vi en stor favorit igen, här väljer jag att gå lite halvbrett då det ändå är 13 startande ekipage och volt. Till 40-45% hade favoriten varit spelvärd som spik.

Avd 3 har vi världens finaste häst (nästan). Han möter inga duvungar denna gång, dock många sprinters. Så distansen är bra för very kronos, jag spikar. Felfri vinner han detta lopp 99 av 100 i min bok .. MEN han är ju så osäker, galopprisken är nog 50/50 jämt när han startar, jag litar på han idag dock!

Avd 4 stor favorit i Ola montana, inget fel med det.. men nej jag försöker fälla, många hästar och volt. Plockar med 7 st och höjer ett varningens finger för 4 Global trader, 2% i skrivande stund

Avd 5 plockar med dom 3 mest betrodda , scotch lär spetsa och därifrån tror jag det är hästen att slå, skulle jag ha råd tror jag nr 8 kan bli livsfarlig , kapacitet så det räcker men VÄLDIGT osäker. Klar första reserv o likaså 4 i rank

Avd 6 spikar kort och gott lorina orange här med viss möda, varit mycket fin vid 2 senaste starterna som resulterat i 2 vinster varav den senaste med BG upp, likaså idag. Finns dock många trevlig motbud, 1 eller alla känner jag och då tar jag ställning.

Lycka till med liret !
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5), legolasse (+10)
Bowery är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat