Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-13, 22:45   #5
knasboll
 
knasbolls avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 74
Sharp$: 441
Standard

3 av 3 satt!

Här kommer två för fredagen:

Vega Squadron @2.17 på Pinnacle mot Fnatic!
- wooot?! Varför är Fnatic favoriter? Horribel form på Fnattarna medan Vega överraskat positivt. Jag tycker Vega ska vara knappa favoriter, eller iaf 50-50. Fnatics vinst kom mot Winstrike som är det sämsta laget i Majorn, enligt mig.

Astralis -2,5 @2.10 på Bet365 mot Liquid
-Åhfyfan vilken match. De två bästa lagen i världen möter varandra.
Hur vågar jag ta Astralis?? För de är enligt mig det mest koordinerade och samspelta laget någonsin när det kommer till taktiker, granater, alla små små beslut. Djupast map-pool. Jag tror på Astralis-eran som ni märker. De är uppvärmda och redo och nu kör de mot Major-vinsten. Liquid dock också äckligt bra. Kommer bli en kul match att se
Hoppas att inte Astralis ska spöka för mig som under Dreamhack

Citat:
Ursprungligen postat av knasboll Visa inlägg
Dags att försöka igen efter 0/2 under Dreamhack!

Mina 3 spel idag:

Complexity @2.55 Betway mot G2
- Woot, varför är G2 så stora favoriter? Complexity har spelat bra och G2 har bara spelat en enda match, på deathmatch-kartan Dust2 som de vann efter övertid mot Hellraisers. Oddsen borde vara jämnare.
G2 spelar med en spelare som verkligen inte passar i denna höga nivå: Smithzz samt en halvbott i Ex6tz eller hur fan han stavar. Dock två superspelare i shox och kennyS.


Liquid -3,5 @2.10 Bet365 mot NiP
- Liquid ser riktigt starka ut. NiP ser också bra ut men tänkte att det fanns lite värde i denna. Borde ju sitta minst 47,6% av gångerna tycker jag.


Hellraisers @1.55 Betway mot Cloud9
- Spelas för att jag verkligen inte tror på Cloud9. Svårt att veta var de står, då de endast spelat en match (däng mot Vega). Golden verkar ju bra på att få ihop lag men ser inte ut som så ännu i detta fall. Golden och Styko är lite bott-varning.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)

Senast redigerad av knasboll den 2018-09-13 klockan 23:13.
knasboll är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat