Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-14, 08:09   #1
svepet
 
Reg.datum: maj 2012
Inlägg: 233
Sharp$: 2999
Standard

ATG och V75-parodin - bojkott?


Nu har det brunnit till rejält hos tomtarna i ATG-verkstaden, de som bestämmer med andra ord.

Sen tidigare vet vi att de gjort precis allt i sin makt för att devalvera sitt tidigare flagskepp V75 genom att bombardera spelarkåren med V75-omgångar på alla möjliga och omöjliga dagar och banor. Summer burst, winter burst, burst i alla former.... Det kan vara gott med pizza på fredagar, men det blir inte så gott om man äter det alla dagar i veckan.
De är totalt fixerade vid jackpots. Det senaste påhittet med att samla ihop jackpots till en specifik omgång var droppen...

Jackpots är för mig stöld av spelarnas redan hårt beskattade pengar. Spelavdraget är redan för stort för att det ska kännas ens lagligt att göra på detta sätt. Personligen tycker jag borde jackpots slopas helt. Jag tycker att om ingen spelare har sju rätt ska den potten lämpligen flyttas ner till sexrättspotten och gynna de som varit duktiga just den aktuella omgången. Och om man nu tycker att det känns meningslöst att dela ut femrättspengar som exempelvis understiger 10 kr så borde den potten istället flyttas upp till 7- och 6-rättspotten(50-50). De som faktiskt drabbas av denna undre gräns är ju de som har 7 rätt och därmed har en ganska ansenlig mängd femmor(för större system kan det ju faktiskt vara fyrsiffriga belopp som konfiskeras).
Denna regel bör gälla alla spelformer anser jag. Det mest sanslösa exemplet var ju en V65-omgång en lördag där ingen spelare lyckades ha varken 6- eller 5-rätt (hade själv 4 rätt den gången...). På en omsättning på ca 2 milj delade ATG ut 0 kronor i vinst....sanslöst.

ATG:s strategi verkar vara att bry sig om tre kategorier av spelare:
1. Harry Boy-spelare: De bryr sig minst. Men lockas av jackpot-reklam från ATG och dess bulvaner. Kanske t om ökar sin Harry-summa för att det är jackpot.
2. Speltorskar: De som inte kan avstå spel, som måste spela på allt. Och spelar ännu mer när det är jackpot. De skulle spela även om ATG konfiskerade 30% av vinstpotten från alla vinstpooler oavsett utdelning.
3. Utländska spelsyndikat: De gynnas mest av jackpotstrategin. De brukar ju dessutom tråla friskt när det kommer till jackpotomgångar. Då kliver de in. Många gånger äter de upp hela effekten och lite till av jackpotpengarna. Något som drabbar oss inhemska spelare.

Var går gränsen för oss spelare, när tar tålamodet slut med ATG:s pissande på de genuina travspelarna? De kan ju göra i princip vad som helst utan att det får konsekvenser om vi bara fortsätter spela oavsett vad de gör.

Jag själv lägger ner V75 nu, först och främst till 10 november. Men ambitionen är längre än så. Jag hoppas omsättning sjunker rejält de närmaste veckorna. Och att inga jackpots på V75 förekommer. Så att ATG-pajaserna står med brallorna nere den 10 november när de tänkt basunera ut reklam för deras super-duper-mega-turbo-monster jackpot. Som helt uteblivit....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Bowery (+50), TOBYTYKE (+5), Tirich (+10), ExtremtRik (+101), gertove65 (+19), Migge (+25), Bluesmith66 (+10), big_dunder (+10), Spiritus (+20), tomtom2 (+100), dolly (+10), jomtien (+20)
svepet är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat