Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-14, 16:31   #14
bosseguldheden
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 620
Sharp$: 2896


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

bojkott?


Citat:
Ursprungligen postat av svepet Visa inlägg
Jag har aldrig haft för avsikt att skapa någon kollektiv bojkott, därför jag lite försiktigt lade till ett frågetecken i trådrubriken. Men jag ville lyfta mina tankar och åsikter. Gilla eller inte.
De som vill fortsätta och skita i allt, som du verkar göra, får väl göra det. De som kanske tänker till en extra gång och åtminstone vill göra ett försök att påverka får göra det.
Du har säkert rätt att ATG inte bryr sig om gnälliga spelare. Men de bryr sig om omsättningen. Den betyder allt.
Personligen tycker jag ATG har pissat på spelarkåren minst en gång för mkt nu och därför har jag ingen lust att hjälpa till och bidra till att hålla skeppet uppe.
Tack för ett bra inlägg! Jag vill inte bojkotta v75 men har ändrat mitt spelande sedan ATG blev travets svar på Svenska Akademien. Istället för att lägga 2-300 kr i veckan så spelar jag endast när V75 går på mina favoritbanor: Åby, Jägers, Halmstad & Bergsåker. Och när jag spelar har jag sänkt insatsen till under 100 kr. Fler chansspikar och mer gardering i ett par lopp. Jag vet inte om jag vinner mer på detta men jag förlorar mindre per månad. Plus att jag minskar ATGs omsättning. ATG behöver en ny ledning, gärna med en travälskare som chef.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ExtremtRik (+5), svepet (+5)
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat