Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-11, 16:05   #1395
mwickholm
 
mwickholms avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Ort: Finland
Inlägg: 455
Sharp$: 2100
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Memorize Visa inlägg
Tjena! Vill först tacka & bocka för en riktigt bred och lärorik tråd angående bonustrading. Tänkte dra igång med detta & har därför några dumma frågor som jag ej riktigt hittat info om, speciellt om man gör det åt andra identiteter.

1. Betfair/smarkets, har jag ett eget sådant som jag använder till flera personer eller gör man ett nytt för varje identitet? Samma fundering angående oddsmonkey & trustly.

2. Om jag har t.ex. 25 sidor att spela på & kastar in 25 000, hur mycket kommer jag behöva till betfair, 75? Smidigast att sätta in allt detta direkt eller köra på separata insättningar varje gång jag ska lägga ett spel?

Läst att vissa rekommenderar att spela på höga odds (Om man sitter på ett större kapital) så det är större chans att betfair vinner direkt så man slipper kämpa på med omsättningskraven. Visst, om spelbolaget vinner sitter man plötsligt där med en fetare summa, men är det egentligen Någon Risk med detta?

Ber om ursäkt för mycket text & många (kanske hjärndöda) frågor!
Stort tack på förhand!
//Memorize
1. Det räcker med en.

2. Det beror på hur höga odds du spelar på på bolagen, ju högre odds desto mer behöver du för att boka på börsen. Ha pengar på börsen hela tiden, det är enklast så.

Vinner du flera högoddsare på bolaget kan du med otur ha kontot på börsen tömt och inte kan fortsätta boka, det är en risk jag kommer på.

Du får lägre kommission på Smarkets än Betfair, så om du bara ska ha en börs är det den. Via Oddsmonkey får du 0 % kommission.
mwickholm är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat