Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-21, 10:00   #1
Lukasoe
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-10-21 15:00 Everton - Crystal Palace (Egyptiska Premier League)


2018-10-21 15:00Egyptiska Premier LeagueEverton vs Crystal Palace 1 FT 7 1.880

Everton - Crystal Palace @1.88

-------------------------------------------------------------------------------------------

Everton infinner sig bara på en 11e platcering i tabellen efter åtta spelade omgångar. Man kommer till denna match med två raka segrar i bagaget, och Everton känns betydligt stabilare i år än i fjol. Offensiven fungerar bevisligen hos Everton vilket kommer bli nyckeln för Crystal Palace att försöka stoppa om man ska ha en chans här.

Det är ett Crystal Palace, som på en 14:e plats i tabellen, och med fem poäng bakom Everton trots allt ändå ser ganska svaga ut. Man har förlorat fem av sina sju senaste möten i Premier League, och har då ställts mot lag som Bournemouth, Wolves, Southampton och bland annat Watford. Det är inte direkt lag från den översta hyllan, även om Wolves och Bournemouth visserligen har imponerat.

Everton känns som det starkare laget, och bör ta tag i taktpinnen direkt från start. Man är i grund och botten det bättre laget, och med hjälp av hemmaplansfördelen är man klara favoriter i det här mötet.

Vi tycker Everton sett intressanta ut den senaste tiden, och på Goodison Park är man svårslagna, och känslan är att Crystal Palace är aningen för svagt för stunden. Ettan spelas.
Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat