Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Everton – Crystal Palace

Everton - Crystal Palace @1.88

-------------------------------------------------------------------------------------------

Everton infinner sig bara på en 11e platcering i tabellen efter åtta spelade omgångar. Man kommer till denna match med två raka segrar i bagaget, och Everton känns betydligt stabilare i år än i fjol. Offensiven fungerar bevisligen hos Everton vilket kommer bli nyckeln för Crystal Palace att försöka stoppa om man ska ha en chans här.

Det är ett Crystal Palace, som på en 14:e plats i tabellen, och med fem poäng bakom Everton trots allt ändå ser ganska svaga ut. Man har förlorat fem av sina sju senaste möten i Premier League, och har då ställts mot lag som Bournemouth, Wolves, Southampton och bland annat Watford. Det är inte direkt lag från den översta hyllan, även om Wolves och Bournemouth visserligen har imponerat.

Everton känns som det starkare laget, och bör ta tag i taktpinnen direkt från start. Man är i grund och botten det bättre laget, och med hjälp av hemmaplansfördelen är man klara favoriter i det här mötet.

Vi tycker Everton sett intressanta ut den senaste tiden, och på Goodison Park är man svårslagna, och känslan är att Crystal Palace är aningen för svagt för stunden. Ettan spelas.
Fotboll

Everton – Crystal Palace

 • Postad:
  21 okt 2018
  11:00
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: Expekt
 • Datum:
  21 okt 2018
  15:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Egyptiska Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

erek 2018-10-21 11:14

Citat:
Ursprungligen postat av Lukasoe Visa inlägg
Egyptiska Premier League
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td