Visa ett inlägg
Gammal 2018-11-09, 18:28   #80
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Bara där kapade den sin tid på 2140 A med dryga två sekunder, den lär sitta i ledning och förhoppningsvis bestämma en del och lär kapa sitt rekord på 2140 V med en rejäl del om det behövs.

Den såg lite halvdan ut första delen av upploppet senast men gick helt okej andra delen. Jag ser ingen av Darling Harbours kaliber i detta loppet. (Skulle väl vara just Global Upfront då som slagit Darling tidigare...)

Jag väljer att spika men gör det med rejäl magknip, spikar mest för att det är Goop och att den lär sitta i ledning plus att det blir jäkligt dyrt om man ska börja gardera.
Ja, det enda jag är rädd för är att han lätt får ledningen och får bestämma, då kan vilken skithäst som helst vinna. Menar inte att denna är dålig men, ja, han sänkte två sekunder senast men var 5 tiondelar efter vinnaren i mål - det är 15- 20 meter efter i mål. Detta var också i varma september (tänk att säga detta, hehe).

Ja, jag tänker också en eller alla och då detta är den svåraste omgången, på pappret, i år så får det bli spik på Globalen...

Ltcka, till!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat