Ämne: Limiteringar
Visa ett inlägg
Gammal 2018-11-10, 22:20   #488
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av matchingbetisover Visa inlägg
Har nog aldrig förstått det här med att vissa är så arga över att bolagen limiterar. Personligen är jag väldigt starkt emot att bolagen måste låta alla spela där, det går emot ideen om en fri marknad.

Men ni som ändå vill tvinga privata aktörer att agera på ett visst sätt hur tänker ni kring att de då skulle ha sänkt oddsen? Se det som att ICA i Danderyd erbjuder fläskfile för 29kr/kg max 2 kg. Skulle ni gått in där och gormat om de ska låta en köpa hur mycket man vill?

Kan förstå den personliga känslan, alla gillra vi pengar, men logiken är verkligen frånvarande. Ja bolagen drar in pengar på torskar, men nej det är inte er rättighet att liksom "jämna ut" det. Sätter sig pokertorsk och spelar bort alla sina pengar till en annan spelare kan inte de andra spelarna som inte har fått ett öre av honom börja klaga om att de OCKSÅ vill ha en del av torsken.

Edit: Om de inte framgick så tycker jag att det är vansinnigt att bestämma över bolagen med en lag, fria marknaden är urstark. Tänket kommer från en känsla av irritation, vilket jag skulle förstått om jag själv blev limmad. Men om de nu blir tvingade att låta er spela där så kommer de sänka sina odds och så har ni inte längre en edge. Då har iofs alla det lika jävligt och ingen vinner.
Det handlar om marknadsföringen. Att alla får spela, för spelare av spelare bla bla. Den är missvisande.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1)
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat