Visa ett inlägg
Gammal 2018-12-10, 18:46   #65
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SH Visa inlägg
...men det jag gjorde var liksom samma försök (notera försök!) till ett fairplayspel, och jag behandlas som Hitler medan han behandlas som en ängel, känns som att ni regulars på forumet bara vill klappa varandra på ryggen och känna hur bra ni är...
Jag tänker inte lägga mig i er diskussion i sak, utan bara belysa en sak från en helt annan synvinkel. Detta eftersom jag tycker det är intressant att läsa det som skrivs i vissa trådar och liknande. Då springer man också över saker man vill reflektera på - men kanske inte alltid tycker att det passar, då det kan uppfattas som att jag skulle ta någons parti. Så därför inflikar jag med några (förhoppningsvis) kloka ord från mig, och sen får var och en tolka och använda det bäst den behagar.

Ibland har vi människor bra intentioner när vi gör saker, men det kan likväl bli fel ändå i livets alla val. I sådana fall är det stort att kunna be om ursäkt och sen går man vidare.

Om det är applicerbart i fallet ovan låter jag helt vara. Men oavsett är det tänkvärt. Och det försöker jag framföra på ett ödmjukt sätt då jag långt tidigare i mitt liv ofta försökt hävda min rätt och storhet - trots brister och fel! Man utvecklas och lär sig varje dag på livets resa.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat