Visa ett inlägg
Gammal 2018-12-10, 18:58   #66
SH
 
Reg.datum: dec 2015
Inlägg: 134
Sharp$: 3746
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Jag tänker inte lägga mig i er diskussion i sak, utan bara belysa en sak från en helt annan synvinkel. Detta eftersom jag tycker det är intressant att läsa det som skrivs i vissa trådar och liknande. Då springer man också över saker man vill reflektera på - men kanske inte alltid tycker att det passar, då det kan uppfattas som att jag skulle ta någons parti. Så därför inflikar jag med några (förhoppningsvis) kloka ord från mig, och sen får var och en tolka och använda det bäst den behagar.

Ibland har vi människor bra intentioner när vi gör saker, men det kan likväl bli fel ändå i livets alla val. I sådana fall är det stort att kunna be om ursäkt och sen går man vidare.

Om det är applicerbart i fallet ovan låter jag helt vara. Men oavsett är det tänkvärt. Och det försöker jag framföra på ett ödmjukt sätt då jag långt tidigare i mitt liv ofta försökt hävda min rätt och storhet - trots brister och fel! Man utvecklas och lär sig varje dag på livets resa.
Du har absolut en poäng.

Det är svårt att göra dock när det första man får höra är från en ansvarig på ett forum att det inte förvånar personen att det är jag, när man inte haft en historik under hela sitt liv att göra något liknande. Då vill man försvara sig, särskilt när personen i fråga ljuger om vad man sagt och inte sagt. Jag är totalt öppen för att jag kanske gjorde fel, mitt beslut var som jag nämnde innan baserat på tidigare erfarenheter från mina ligor.

Ljug inte om mig så får du troligtvis ett bättre bemötande. Jag är en riktig åsna, antalet misstag/brister/fel per dag är minst tvåsiffrigt om inte tresiffrigt. Dock har jag aldrig medvetet försökt blåsa någon i någon liga eller i riktiga livet för den delen, så när något troll påstår det och dessutom är ansvarig här så kommer jag inte att tolerera det.
SH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat