Visa ett inlägg
Gammal 2018-12-10, 20:04   #67
mequei
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Norrfjärden,Piteå
Inlägg: 398
Sharp$: 2312
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SH Visa inlägg
Fråga till resten, särskilt mequei, hur är det okej att gå med på att någon ger en motståndare extrapoäng för att vinna, utan att kolla med alla andra att det är okej? För det påverkar ju alla andra som är kvar i slutspelet. Tänk så hade någon vunnit mot BroderH men inte Eddieh?

Men att lägga till en spelare som någon gjort ett misstag att droppa måste du ha ett okej av alla? Det andra exemplet är ju mycket mer extremt?

Det är ju en jättekonstig gränsdragning. (OBS!!!!)Jag tycker båda är okej, så har inget emot BroderHs förslag, men det jag gjorde var liksom samma försök (notera försök!) till ett fairplayspel, och jag behandlas som Hitler medan han behandlas som en ängel, känns som att ni regulars på forumet bara vill klappa varandra på ryggen och känna hur bra ni är.

Man måste ha ett okej av alla i ligan för att reversa en drop som var ett misstag men att manuellt justera utgången av en slutspelsmatch är inga konstigheter, easy peasy liksom, världens minsta grej. (Notera än en gång att jag inte är emot förslaget, tycker det är ett bra förslag, på samma sätt som jag tyckte det var ett bra förslag att ge han spelaren manuellt, förstår bara inte varför den här ändringen går att göra men inte att ge han spelare som jag försökte göra)
Jag skrev ”Kung!!” för att jag tyckte det var sjukt stort gjort att ev ställa sin plats till förfogande. Kan du snälla visa var jag skrivit att vi kör på det??

Sen kanske vi kan lugna ner oss lite, veckans matcher är inte ens avgjorda så därför har jag inte gått händelserna i förväg. Men följande kommer att ske:

Torskar Dirtball, med siffror som hade gett förlust med Samuels i laget, då är både Dirtball och Two Times ute och detta är inget problem längre.

Vinner Dirtball ”fair” så kommer det bli omröstning (nu finns 48 timmar) om jag manuellt får flytta över Samuels till Dirtball.

Om Broder H vinner med marginalen han tidigare beskrivit och därmed vill överlåta sin plats till Dirtball så blir det omröstning om det bland de övriga kvarvarande lagen.

SH:räknar du mig som en ”regular” här på forumet?
__________________
Forza Löven
mequei är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat