Visa ett inlägg
Gammal 2018-12-10, 21:27   #68
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SH Visa inlägg
Du har absolut en poäng.

Det är svårt att göra dock när det första man får höra är från en ansvarig på ett forum att det inte förvånar personen att det är jag, när man inte haft en historik under hela sitt liv att göra något liknande. Då vill man försvara sig, särskilt när personen i fråga ljuger om vad man sagt och inte sagt. Jag är totalt öppen för att jag kanske gjorde fel, mitt beslut var som jag nämnde innan baserat på tidigare erfarenheter från mina ligor.

Ljug inte om mig så får du troligtvis ett bättre bemötande. Jag är en riktig åsna, antalet misstag/brister/fel per dag är minst tvåsiffrigt om inte tresiffrigt. Dock har jag aldrig medvetet försökt blåsa någon i någon liga eller i riktiga livet för den delen, så när något troll påstår det och dessutom är ansvarig här så kommer jag inte att tolerera det.
Jag har inte ljugit om dig och jag har aldrig sagt att du medvetet gjorde det här för att förstöra eller blåsa någon utan det är du som tolkar det så för att du inte tycker om mig.

Jag ser vad som har hänt och det är att du har Samuels, det är allt jag bedömer. Hade ni löst det i fredags efter du claimade honom så hade problemet varit ur vägen även om det känns väldigt underligt att claima honom trots att LM bad alla att inte göra det. Varför det inte är löst vet jag inte men du skapade bara ett problem till genom ditt agerande för chansen fanns ju att Samuels skulle landat rätt om du kunde följt dom enkla direktiven som var: CLAIMA INTE SAMUELS!

Jag står fast vid att jag inte är förvånad att det är du som tog Samuels ändå och jag har väl all rätt att ha vilken åsikt jag vill även om du anser dig vara guds barn själv. Det känns dock väldigt extremt att du claimar honom trots att du skrev här i tråden kvällen innan.

Sen är det du som tar det ett steg längre och börjar kalla mig massa otrevligheter på grund av ett misstag du gjort.

Skönt att du själv säger att du är en riktig åsna och du hela tiden gör fel vilket mer eller mindre bekräftar problematiken som allt handlar om. Detta var bara ännu ett av dom i mängden många felen du gör då men den här gången påverkade det tyvärr också många andra.

LM: En miss har blivit, CLAIMA INTE SAMUELS!
SH: Solklar oskyldig miss, Eddie borde få Samuels.

Dagen efter:

SH: Claimar Samuels ändå så att Eddie INTE får Samuels.

Logiskt, mycket logiskt! Men nej inte är det du som gjort fel
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat