Visa ett inlägg
Gammal 2018-12-13, 15:39   #22
Nicksson
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lumiere Visa inlägg
Vilka stora belopp? Jag har ju varit limiterad till en procent av vad icke limiterade spelare är så det har ju inte handlat om några stora belopp.
Dock så får man hos Bet365 satsa på nytt när oddset har ändrat sig, så trots att man är limiterad så går det ändå att vinna hyfsade pengar.


Jag har därmed endast följt deras egna regler och inget annat, och de väljer alltså att stänga mitt konto. En limitering till en procent räckte alltså inte för skitstövlarna...
Hela branschen är ett stort jävla skämt, där faktiskt mina gamla antagonister Svenska spel får betraktas som de enda seriösa här i Europa.

Läste att man här rekommenderar Betfair istället för Pinnacle.
Betfair limmar dig väldigt snabbt på deras sportsbook, och deras spelbörs ska man undvika av principiella skäl. Vadå några jävla "premium charges"?
Varför i helvete ska de bry sig om vem som vinner och vem som förlorar på deras oddsbörs när det inte är de man vinner ifrån?
Du framställde det som att du saftat på rejält, och du har helt rätt i att Betfairs sportsbook är oanvändbar.

Vad gäller Premium charge så är det för att mycket vill ha mer, en av orsakerna till varför Betfair är en skugga av vad det var för 10-12 år sedan.

Sen är det andra länders restriktioner modell SWE som tagit sin del av likviditeten. Lägg därtill att de flesta opererar med hjälp av botar, som manuell handlare har man ytterst liten chans att hinna plocka upp guldkornen som fortfarande kan komma.

Premium charge 1 ca 15-22% utöver kommission går att slå (omsätter man rejält så går kommissionen att få ner i 4, -4,5%)

Premium charge 2 60% + är tyvärr omöjlig att slå, det är väl den som fått de flesta vinnare att lämna skeppet.
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat