Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-01, 09:52   #9
Bowery
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 5 382
Sharp$: 4405
Standard

Jag svarar på trådstarten lite, om man just ska se på krukan, jag brukar köpa hans andelar emellanåt och precis som du säger Melander får man inget tillbaka. Dock så spelar krukan nästan alltid för att ta potten, gå emot spel syndikatet inte med. Det kan jag tycka är helt rätt, för träffar man så träffar man rejält!
Sen är det klart det blir dyrt över tid om det aldrig sitter men sitter det så sitter det rejält!

Sen vilken av alla hundra tals andelar man ska välja är som sagt ett lotteri, jag har några "favoriter" hos de största ombuden,kungen , kungs frukt m.m som jag nästan alltid ryggar. Och det bolag som jag vunnit absolut mest hos är kungs frukt.
Gårdagen hade jag över 30 lappar från olika tipsters och den jag fick mest tillbaka på var en i sammanhanget billig 300;- andel. Så att bara för man ryggar stora dyra andelar på 1000;- och uppåt så finns det förstås ingen vinstgaranti. Det är trots allt djur vi pratar om och oavsett hur duktig,påläst m.m man är så finns det aldrig nån garanti för vinst. Och har man inte kassa så ska man inte chansa med nåt svindyrt och tro det är garanterat vinst för så funkar det inte.
Det jag gillar att leta efter är dock bolag som är unika , då vet man att det är slut efter 10 sålda och inte 10x10 inlämnat som exempel.

Sen angående sharps bolag tycker jag det är en klockren satsning, inte allt för mycket andelar att välja på, de flesta unika, ingen hög % på avgiften, plus att du möjligen har tjatat med nån utav spelläggaren just här på sharps och även som i andelen sharps snackisar faktiskt kan få vara med på ett hörn med ett drag eller liknande.
God fortsättning på det nya året!
Bowery är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat