Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-03, 10:35   #8
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Inte visste jag att man var tvungen att försvara sina spel man lägger men visst

RobinD jag tycker faktiskt att spelet är bra trots att lite stats talade emot. Men dessa stats baserar sig på ett så fåtal matcher att de är obetydliga. Det som existerar är helt klart bättre inbördes möte. Kållered har vunnit mot lag som Ulvåkers förlorat emot. Kållered har vunnit inbördes möten. Kållered har bättre form än Ulvåkers och har motivation, något som Ulvåkers också har.


Citat:
I och med segern gick vi upp på andra plats vilket är lika med kval till division 2. Vi har nu fem raka segrar och 17-2 i målskillnad på dessa fem matcher. Vi har vunnit åtta av de nio senaste och målskillnaden på de nio är 27-6.

Fyra matcher återstår och vi skall fortsätta vara ödmjuka inför varje fight. Kan vi vara lika välorganiserade som vi varit på slutet samtidigt som alla har rätt attityd så har vi chansen i varje match. Vi skall göra allt som står i vår makt för att ta så många poäng som möjligt och vi hoppas på stort publikstöd i slutspurten.

Jag har ett spreadsheet där jag ryggar "rekar på sharps.se" dock inte alla, men de flesta med motiveringar och som jag tror lite granna på. Började med den i måndags faktiskt. Där rekare som abyss, madmax mfl finns med. Jag tror att rekar på sharps plussar i längden och därför valde jag att rygga. Antalet rekar är få men när någon tar steget att starta en tråd på forumet och outa sig själv inför alla medlemmar så borde han ha lite kött på benen, för annars hade personen hållt den för sig själv.

edit: och slår man tabelltvåan med 5-1 (http://www.proteamonline.se/customer...&NewsId=179930)
Så tror jag nog att man slår Ulvåkers
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat