Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-03, 14:03   #14
maddmax
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag vill lagga till nagra saker till den har diskussionen.

*Ett av de var redan KP inne pa precis, namligen limiteringar. Jag, och sakert 2/3 av de spelare jag har kontakt med privat, har blivit avstangda och hart limiterade av spelbolag och att vi skulle kunna ha ens 20+ konton ar inte realistiskt. Om ett odds ar 5 punkter hogre pa nagot stalle som jag inte ser som seriost, ja da far jag helt enkelt lata bli att spela det eller spela det lagre oddset. I slutandan handlar det bara om varderingar.

* Aterbetalning. Pinnacle ar det basta spelbolaget, det finns ingen som kan saga nagot annat om de vet vad de snackar om. Vi kan t ex kolla pa Champions League. Pinnacle ger 97.2 %. Pa baseball ar det 98.6. Visst kan t ex 5Dimes (vilket ar en bra book) ha battre odds da och da men ser man till helheten har Pinnacle hogst aterbetalning och det ar det enda som en serios spelare (forutom sakerhet) bor bry sig om.

* Likviditet. Visserligen inte lika stort problem med europeiska bolag men vi har sett otaliga exempel pa detta aven har (senaste jag hade pengar pa var golfnbet men det finns sakert nyare).

Sen ar det sjalvfallet att man inte kan sitta pa endast en book (savida man inte spelar en liten del av marknaden) men av logistiska skal tycker jag 6-7 valutvalda racker (kanske inte ens det).
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat