Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-04, 14:05   #1477
bollen32
 
Reg.datum: okt 2017
Inlägg: 140
Sharp$: 924
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MikeHaggar Visa inlägg
Är det för att bokningen inte behöver omsättas och den större risken med högre odds på spelet innebär en lite större chans att det förlorar där?

Det jag tänkte med över 2.00 är för att motverka Betfairs avgift på 5%. Så ett odds på 2.10 eller vad det nu ska vara innebär väl att man i praktiken nettovinner lika mycket som det man satsade - alltså samma sak som ett odds på 2.00 i praktiken. Och om man lyckas lägga bara dessa spel så kommer ju ens slutresultat bli fritt från avdrag och man behåller hela värdet av bonussumman?
Har du läst igenom någon introduktion till bonustrading? (Ditt antagande stämmer i sig, men du kommer sällan hitta odds med mer än 100% återbetalning totalt, alltså kommer du inte undan de 6.5% som betfairs avgift innebär).

Systemet bygger på att du får "gratispengar" från spelbolagen som du inte satt in själv. Det du sedan gör är att hitta odds på två olika sidor på två olika utfall som ligger så nära 100% (eller över) som möjligt i återbetalning. Med två utfall är exempelvis:

2.0 och 2.0
1.5 och 3.0
1.333 och 4.0

Exempel på odds som kommer ge dig 100% återbetalning. Sällan hittar du dock dessa odds, utan de ligger på kanske 98-99% återbetalning. Detta innebär att varje spel du lägger kostar några kronor. Eftersom du fått gratispengar av spelbolagen gör du dock fortfarande en nettovinst. Du vill spela så få spel som möjligt (alltså mest fördelaktigt att vinna direkt på sidan du INTE har en pågående bonus på) eftersom att du då "realiserar" din vinst, och inte behöver lägga fler spel (som skulle kostat ett par % styck). Det verkar som att du uppfattar det som att pengarna är förlorade om du förlorar på "bonussidan" och vinner på "betfair". Det är dom inte, eftersom du hedgar ditt bet med pengar som du fått av spelbolaget. Du gör din vinst oavsett vilken sida pengarna hamnar på i slutändan om du gör rätt.

Senast redigerad av bollen32 den 2019-01-04 klockan 14:09.
bollen32 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat