Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-26, 00:06   #25
Memorize
 
Reg.datum: okt 2018
Inlägg: 135
Sharp$: 503
Standard

Känner att det är dags att liva upp tråden lite.

Bonushorar också i bekantas namn, har nytt simkort till en router för varje ny person, så IPn är safe. Har visserligen samma dator till flera olika identiteter, rensar dock Cache+Cookies samt dubbelcheckar så jag inte har iesnare, som jag uppfattat borde man då vara safe, har hållt på såhär i cirka 3 månader, kört igenom 60+ personer, aldrig haft något bekymmer.
Förräns senaste veckan cirkus, Betsafe har avbrutit uttaget och konfisket vinsten på cirka 5 identiteter totalt, blev hänvisad till 12:1 utan nån info alls mer om det. Efter att ha käftat i livechatten alltför länge så ringde jag idag dårarna, förklarade exakt som det är, har aldrig spelat, ingen på min adress, etcetc, förväntade mig samma hjärndöda svar här som i live chatten "tyvärr kan vi ej göra något mer, beslutet är taget och du har brutit mot villkoren, vi kan ej heller ge Någon som Helst info om Vad det är du brutit mot, men du har gjort det, fittskalle" Till råga på det så var snubben jag pratade med en trött jävel, men hör och häpna! Han skulle iallafall föra det vidare, tänkte att jag förmodligen får exakt samma svar på mail som jag fått tidigare.
På kvällen fick jag mail, dock att dom noggrant granskat mitt konto igen och har satt tillbaks pengarna som jag nu kan ta ut. Se på fa-an, iallafall en av dessa 5 fixade. Its a start.

Hur ska man tolka detta? Pftja, antingen att det enda jag föll dit på var datorn, på nå jävla vänstern, med något nytt trix dom använder?
Men mer troligt att jag Ej föll dit på det, eftersom dom fixade tillbaks pengarna?
Vet ej riktigt vad jag ska tro, men inte fan skulle dom ha betalat tillbaks dom och fixat det om dom hade grunder att stå på, t.ex. i detta fallet att enheten redan använts.

Rätta mig gärna om jag har fel, kasta gärna skit på mig för att det är jag som "grisar" och inte äckelbolagen. Hursomhelst så tycker jag att vi här det svart på vitt: Ja, de fittar sig och konfiskerar pengar av "vanligt" folk, eftersom dom nu i detta fallet måste ha betraktat mig som det trots allt, då jag fick pengarna tillbaks? Question is: Will we ever know?..

//Memorize aka Messmörris

Senast redigerad av Memorize den 2019-01-26 klockan 00:27.
Memorize är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat