Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-26, 04:42   #61
sskssk
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 320
Sharp$: 1270
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Memorize Visa inlägg
Återupptar denna tråd angående detta, blev för mycket liv i bonustrading tråden angående att bonushora på andra identiteter.

Kör på en mängd mobila bredband routers, har dock ett nytt sim kort med surf till varje person jag kör på så jag får en Helt ny IP. Tar bort Cookies + Cache samt har kollat så jag ej har IEsnare, verkar ha klarat mig från det.

Konfiskerad av just Betsafe nu sista veckorna på flera personer, någon som har en teori om varför eller råkat ut för samma? Finns det något nytt utomjordiskt system så de ser att det är samma dator som används, trots min rensning? Känns som jag borde vara helt safe, men tydligen inte?

Dock ringde jag Betsafe idag och förklarade det hela, han skulle föra det vidare, till skillnad från mupparna i live chatten som bara gång på gång på gång på gång hänvisar till 12:1 regeln (En bonus per adress osv yadayadayada) Mot kvällen fick jag mail om att dom granskat kontot noggrant och nu har jag tillbaks pengarna på kontot och kan göra uttag. Just detta får mig att misstänka att de inte haft ett skit på mig, att de inte sett att det är samma dator? För då skulle de aldrig ha fixat tillbaks pengarna åt mig som dom först konfiskerade? Bara förvirrad just nu.. Hit me up om ni har någon smart tanke angående hela grejen.
Mycket text MEN det är fredag för bövelen!
Undrar hur många liknande fall dom haft på Betsafe just idag, där dom ringt upp personen i fråga och sen senare under kvällen mailat att dom granskat och släppt tillbaka pengarna för uttag
sskssk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat