Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-26, 13:40   #64
Memorize
 
Reg.datum: okt 2018
Inlägg: 135
Sharp$: 503
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Morgan007 Visa inlägg
Finns väl några olika alternativ

1. De fular sig och spärrar folk som spelar på ett visst sätt oavsett om de har bevis eller inte på missbruk relativt deras regler och låser upp om man hör av sig
2. De har bevis men tycker inte det är värt det att bråka p.g.a. risk för badwill
3. De håller på med "bevisprovokation" för att kunna sätta dit dig ordentligt (t.ex. att du ringer från det telefonnummer som du registrerat på ditt rätta konto). Någonstans så har du "lurat" dem på (2500+2500+1000)*60=360 000 kr. Teoretiskt skulle de väl både kunna polisanmäla dig för bedrägeri/oredligt förfarande eller liknande, alternativt stämma dig utifrån ert avtal.

Oddsen på respektive alternativ har jag ingen aning om, eller om det finns andra skäl.
Tack för svar.

Min gissning faller nog på 1 faktiskt.

Angående 2. Tvek, bråka gör de absolut, mer än Någon annan, iallafall de i livechatten och på mail, totalt omöjliga där. Verkar skita i "badwill" eftersom de bara repeterar hänvisning till 12:1 Oavsett vad man skriver eller att man ska ta det vidare eller vad som.
Värt att nämna är att det har hänt även på Nordicbet på några personer, dock är det några som jag har fått utbetalade utan problem, (som har spelat på återanvänd enhet), så det verkar väldigt märkligt isåfall om de betalar ut vissa och vissa inte, även fast Alla är återanvändande enheter, känns mer som 1. då.

3. Teoretiskt skulle de kunna det, ja, men när jag ringer så ringer jag från personens i fråga mobilnummer, eventuellt så använder jag simkortet jag använt till routern (kontantkort, nytt nr).
Ser alltså inte hur de ska kunna spåra Något till mig om jag bara använder dessa metoder.
Det är väl att dom känner igen min röst efter ett gäng gånger kanske, dock tvek med tanke på hur många samtal de tar emot, samt att man får ansträngd sig för att låta lite annorlunda varje gång. Annars är det bara att jag ber personen i fråga ringa själv och ge han en liten extra slant för det besväret, eller bara någon annan polare, vem som helst egentligen, enda de frågade var info om personen, inget om bets eller liknande.
Mvh

Senast redigerad av Memorize den 2019-01-26 klockan 13:48.
Memorize är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat