Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-05, 11:39   #1
Sighurt
 
Sighurts avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 441
Sharp$: 2143

Heja bror!
Stats: 47 - 49 - 2
ROI: 106.87%
Vinstprocent: 48.96%

Standard

Syrianska FC - Öster 5/9 16:00


Tänkte testa på att göra min första rek och hoppas den ska gå vägen.

Syrianska FC - Öster


I Öster saknas Daniel Petersson och Elmin Nurkic då båda är avstängda. Jabu Mahlangu, Enes Smajlovic, Björn Åkesson och Matteo Blomqvist-Zampi är på skadelisten.

I Syrianska saknas Martin Vunk och Dwayne Miller, då båda är på landslagsuppdrag för Estland respektive Jamaica. Besim Kunic är som tidigare borta hela säsongen. Därefter kommer förmodligen inte Imad Zatara eller Obi Etie spela då de drabbats av bristningar. Inga större avbräck då man ställer upp med en väldigt stark elva.

Syrianska är inne i en storform och är med 7 matcher kvar uppe på en 3:e plats. 3 poäng bakom Sundsvall men med en match mindre spelad. Just därför är detta en måste match för att kunna hänga med och störa både Norrköping och Sundsvall.

Stämningen i laget är på topp och målskytten Peter Ijeh är glödhet för dagen efter sina två mål förra matchen. Spelarna är alla fullt medvetna att de måste ta 3 poäng för att hänga med i toppstriden. Nästa match spelas mot Norrköping på hemmaplan och 3 poäng är därför ett MÅSTE.

På hemmaplan (7 2 2) är Syrianska ett helt annat lag än på bortaplan (4 5 3). Då matchen spelas på en söndag kl.16.00 så tror jag på en publikfest i Södertälje Arena.

Öster däremot är inne i en jobbig formsvacka och det är inte mycket som talar för att dem ska vinna idag. Ett flertal skadade spelare och ett par avstängda. På bortaplan har Öster endast skapat ihop 9 poäng på elva matcher. Man har även fem raka förluster i serien.

Jag sitter då och funderar på vad jag ska spela. Eftersom Syrianska förmodligen kommer inleda matchen lite försiktigt då de vet att det är en avgörande match kan Öster göra ett tidigt mål är jag ganska säker på att Syrianska kommer trycka dit 2-3 mål och det blir en målrik match.

Över 2,5 eller 3,5 mål är därför ett av alternativen på dagens match.

Det andra alternativet är -1,25 på hemmalaget.

Sighurt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat