Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-29, 18:40   #69
Memorize
 
Reg.datum: okt 2018
Inlägg: 135
Sharp$: 503
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Philjay Visa inlägg
Det är bara IP som kollas. Skaffa en exemeplvis telia-dongle, starta om dongeln för varje gång (så får du nytt ip), rensa datorn på cookies (behövs inte egentligen men bättre å vara säker) å sen är du "fräsch".
Har ett helt nytt sim kort inför varje ny person som jag laddar på med surf, jag rensar datorn på Cache+cookies och rubbet, exakt samma procedur varje gång innan jag skapar kontona osv. Även kollat efter iesnare/mpsnare och där är jag grön.

Nordicbet/betsson/betsafe har konfiskerat vinsterna på flera konton senaste veckorna, och hänvisat just till 12:1, endast en bonus per hushåll adress Ip enhet osv. Det märkliga är att jag får ut uttag på vissa utan några som helst problem, och jag gör som sagt Exakt samma sak, det vill säga nytt simkort + rensar all historik.
Gör att jag har delade tankar angående detta, om de på något sätt skulle se att samma enhet använts så skulle jag inte ha fått ut uttag på Någon identitet Alls, nu är det på cirka hälften det går, hälften inte. Något mer intressant var att på en person så fick jag ut uttaget på Betsafe+Betsson, men inte på Nordicbet. Några teorier? Hade de kunnat se att det är återanvändande enhet (Mac-adress via iesnare) t.ex, så hade de aldrig godkänt några uttag alls imo.

Senast redigerad av Memorize den 2019-01-30 klockan 00:48.
Memorize är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat