Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-13, 10:37   #29
Basse
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

V86:2

2 stycken sticker ut på strecken efter imponerande vinster och färsk form

10 Grainfield Aiden vann på ett imponerande sätt senast. Hannu Korpis kaxiga segergest på upploppet var läcker att skåda!
Emilia Leo förvaltar nog den här styrningen väl ( som alltid)

2 Cash T.J Satt fast i andraspår i sista sväng senast men när luckan dök upp så avgjorde man ”åkandes” hur lätt som helst. Kanonintryck.
Det känns som hästen är bäst med rygglopp och speeda över upploppet.

Ingen av dessa 2 favoriter lär sitta i tidig ledning. Så jag letar vidare då det rensar bra bakom favoritduon.

10Star Commander gjorde en toppinsats senast, fick gå sista 800 i tredjespår och drog fram vinnaren samt höll bra till andraplatsen. Idag sitter Anders Eriksson i Sulkyn och det känns som han vinner 50% av ungdoms/lärlingsloppen typ!
Hästen har varit struken efter senaste starten men då man anlitat lärlingarnas ” Björn Goop” så misstänker jag att man är nöjda med träningsrundorna. 5% är taget på den.

8 Day of Love är borttappad på de tidiga strecken. Lär nog stiga lite i strecklistan under dagen. Spelarna har tröttnat efter 3 raka galopper. Men sverigedebuten var grym!

Efter en karriär i Belgien och Holland där man kutade runt 2 varv på 14-15 tider på löpande band gjorde man sverigedebut för Nordemo på bästa sätt. I ett lopp för hästar med upp till 350k på kontot slog man 300+K hästarna : Hugo RC, Twinkle Kronos och Wind Knight!
Idag är loppet utskrivet för hästar upp till 250K

Då Kavata Käll är struken får 8 Day Of Love ett 7:e spår bakom bilen, vilket är betydligt bättre än åttonde. Då de 2 inte är direkt startsnabb och 9,10 startar från bakspår så kanske Sandra Nordemo kan hamna ok på det idag?
En sak är i alla fall säkert- Felfritt har Day of Love absolut kapacitet att vinna ett sånt här lopp. 5% på strecken nu vilket lär stiga till 8-9?


Min lösning av loppet blir 2 troliga och 2 roliga, det känns ganska heltäckt med 4 streck :
2,8,9,10
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat