Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-13, 12:20   #33
Basse
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

V86:3

stooor favorit är 1 Zorro Swing

Zorro Swing har varit klart bra i senaste starterna men frågetecknen kring dagens start är lite för många för att jag ska svälja hästen som dagens största favorit.

1. Galopprisken Zorro Swing har aldrig haft spår 1 bakom bilen. Man Måste ladda från just spår 1 för att inte bli över. Zorro har lätt för att stressa upp sig i starten och har många gånger galopperar då man varit inblandad i startrusningen. Undantaget är 25/12 då man på Umåker spetsade från spår 5 och ledde runt om. Jag bedömmer galopprisken till cirka 50% från just spår 1!

2. LEIF Eriksson.. ett stort OBS! På att det är LEIF och inte Jens Eriksson som sitter i sulkyn idag. leif är segerlös på 22 starter i år och vann 3/192 förra året = 2 i segerprocent!
Han har kört Zorro 2 ggr och kommit 6:a resp Oplacerad. Vi såg vad skillnad på kusk kan göra i lördags då Ingves ersatte Ante Lisell
Det känns inte som ett ekipage man spikar rätt av som Megafavorit.

3. Struken pga skada sist Zorro trampade sig i hagen inför en tilltänkt start 16/1 på Bergsåker. Inte heller vad man vill höra om veckan största....

Lite för många frågetecken för mig och på mitt system - Basses 3-lås tar jag tillfället i akt och låser på 3 motbud!

————————————————� �————————-


4 Mellby Don Juan maxas i utrustningen och laddas från start. Givetvis vet Daniel Wäjersten om att han kan stressa favoriten till galopp om han laddar med MDJ :-)

9 Sugar Daddy Magnus Träff har i stort sett konstant stallform. I år har man startat lite extra bra med 3/9 vinster. Se bara Queerfish senaste vinst. Även Ulf Eriksson i Sulkyn har toppform- har startat 2019 med över dubbelt så hög segerprocent mot 2018.
Sugardaddy är givet en av hästarna med högst kapacitet i loppet.

11 Rosso Pomodoro är en topphäst som varit ute mot tufft motstånd.
6/11 blev man 4:a på Umåkers Isbana efter Isbanedemonerna Eva I.H och Vic De Luxe.

16/1 var man ute i ett tuffare lopp på Bergsåker för höstar med upp til 1,3 mijoner på kontot. RP spetsade men vart ”mördad” i loppet . I snöstormen på Bergsåker såg Doctor Doxey Zenz i dödens till att första 1000 gick på 12,8. Sedan tog Favoriten Salong över i dödens och höll farten uppe. man höll ändå bra till tredjeplatsen.

Som 3% känns Rosso Pomodoro given på lappen, en av hästarna med högst kapacitet i loppet.

5 Tempura var med i just Rosso pomodoros lopp senast, efter smygresa försökta man kuppa sig till vinsten halvvarvet kvar men soppan tog slut lagom till mållinjen. Det händer lite för ofta för just den här hästen för att jag ska strecka den tidigt.

Basses 3-lås 4,9,11!

På andra system kan jag nog strecka 1 & 5 också men på 3 lås systemet skall jag spela just så här. Hoppa över en favorit jag känner mindre för och låsa på de 3 drag jag känner mest för.


Ps.

Hoppas jag inte skrämmer iväg alla andelsköpare med att ta bort Zorro

Men det var Exakt så så här jag vann 5,4 miljoner på V75
3 st fräcka 3 lås på den kupongen som kostade 540kr att lämna in

Senast redigerad av Basse den 2019-02-13 klockan 12:22.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat