Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-24, 18:33   #2191
Shizznit
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 885
Sharp$: 4927
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Såg just nu en sån här vinnarturné med Hans G där han besökte Felix Erixson som spelade in mycket pengar då de var Champions på Solvalla typ 55.000 per andel.

Men han hade inte någon andel själv? Jag kan verkligen inte förstå att man lägger andelsspel utan att ha en andel själv...

Han spelade in helt okej med pengar igår också, 66.000 kr på en andel och 25.000 kr per andel på en billigare variant. Nog verkar han vara riktigt duktig på att tippa, hoppas han hade åtminstone en andel själv igår...
Det är en teoretisk win-win som många spelbutiker jag känner till har kört (det är dock svårare idag när det inte krävs kontanter och butiksbesök - jag vet faktiskt inte hur de gör, då jag inte varit i en butik på länge).
Pengar rullar in som det ska från avgifter och sånt, du gör ett system som du inte behöver betala för, och smäller det till och det går in så pressar du andelsköparna när de kommer för att hämta vinsten och säger att det är standard att man ger 10% till systemkonstruktören vid storvinster... stackarna som kom med tårta till butiken och sedan fick höra att tårtan inte räckte, men cirkus 10% brukade sitta fint.
Shizznit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat