Visa ett inlägg
Gammal 2019-03-20, 14:39   #1
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

V86 (20/3) - 30 kronor andelen


https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...6-c0f074b94e2b

Då formen är god och jag inte hittar någon annan som är ute på samma sätt som mig idag gör jag ett eget system i stället även om det är Solvalla och Bergsåker, som definitivt inte är mina trakter.

V4 (Jägersro) satt igår och en "DD" (Halmstad) i söndags så det har varit vinst 100% av de senaste två speldagarna vilket känns positivt.

Jag har lagt ut en ytterst preliminär inledning med vilka hästar som känns aktuella. Jag försöker komponera det så att det finns lite potential i systemet som vanligt även om det på V86 kan räcka väl med att luta sig mot lite favoriter i de lopp där man går kort.

I nuläget har jag inte läst på speciellt mycket men en tidig feeling var ändå att favoriten i sjätte vinner detta, Minnestads El Paso. Visserligen årsdebut och högt streckad på dryga 55%. Det här spikförslaget kan dock ändras.

Även i första avdelningen är jag inne på favoriten men har i nuläget dubblat systemet och det finns så klart fler som kan vinna det.

Då det inte är mina hemmabanor kommer jag lyssna in och gå en del på andras idéer ifall jag finner dem intressanta. Tankar hämtas från forumet här samt i intervjuer.

Vi kör 30 kronor andelen och själv köper jag tre stycken. Ingen direkt övre gräns vad gäller antalet andelar, men känner jag att det drar iväg med så försöker jag stänga för vidare inköp. Men kanske vid runt 30, även om jag inte är säker på att det blir så många. Lämnas in även om det totalt bara blir fyra andelar.

https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...6-c0f074b94e2b
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat