Ämne: NFL Week 1
Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-10, 00:29   #16
Arch
 
Archs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 910
Sharp$: 6757

Smirnoff Ice
Stats: 1059 - 1080 - 44
ROI: 98.87%
Vinstprocent: 49.51%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av maddmax Visa inlägg
Visst ar det sa men...
Hehe nejdå, jag gillar motargument, och det är inte så att jag inte gillar dogsen, bara inte alla.


Bills håller jag med till en viss del, men Marshall är en game-changer och nu har Phins en QB som kan kasta. Dessutom har def coord Nolan inte visat några blitzar (brukar bli en del lite exotiska typer) under försäsongen, så det kommer att förändras. Speciellt viktigt då Bills O-line har rankat runt botten i 5+ år nu (men de får 4 starters tillbaka från skador). Bills har ändrat i försvaret (iom en ny coach) till 3-4 nu, så det lär ta en tid innan allt faller rätt.


Steelers kommer att ha det svårt offensivt, jag kan inte tänka mig att Tomlin låter en sån newbie som Dixon ha fria tyglar, speciellt då han behöver en bra match för att få upp självförtroende. Man laddar upp boxen för att stoppa Mendenhall och med totalt nya QB-WRs combos utan samspel låter secondary ta 1v1. Låt säga att Steelers försvar håller och matchen blir jämn så har man fortfarande 2 playmakers hos Falcons i Turner och White båda fullt kapabla att vända matchen själva.


Gillar både HOU och KC, men att spela mot Manning på en kort lina är en big no no i min bok. 22-9-1 ATS senaste tio åren som borta -3 till +3 är inte att leka med. Och såna linor får han bara när han möter fantastika combos som Schaub-AJ tex

Tycker KC har bra chans, Arrowhead (om de fortfarande håller till där, länge sen man var intresserad av Chiefs) är mycket tufft ställe, men jag gillar mest hur Cassel har sett ut (enligt rapporterna) i sommaren, RBs situation är mycket bra med explosive Charles och workhorse Jones, WR är spännande där Bowe har sett väldigt bra ut och kan vara på väg att leva upp till sin fantastika potential. Dålig o-line, men intressant försvar med nya talanger. Chargers har slapp försvar och kan ställa till det.


Eagles har viktiga frågor som man måste få svar först innan man spelar dem. Offensivt är RB och WRs bra, men Kolb har bara spelat 2 matcher. Det finns två stora problem med Eagles, den ena är red zone offense, som har varit så dålig att de har kört ett antal plays med Vick som QB i försäsongen för att försöka göra nåt där. Det andra är att Eagles hade 13 picks i 2010 draften och 9 av dessa blev försvarare. Deras secondary utan Dawkins läckte ordentligt och man hoppas att talanger som Nate Allen ska fixa det. Talanger, men oerfarna, och de möter Rodgers (som har sett absolut fantastiskt ut i försäsongen) och som har väldiga vapen i offense, bla TE Finley som med sina 6-5 är en stor, stor måltavla, speciellt i red zone. Vem ska täcka honom ? Blitzar visst, men Packers O-line har också spelat mycket bättre i andra delen förra året. Denna kommer ner till att Eagles kommer inte att kunna hålla jämna steg med Packers.


STL, yeah håller med.


Skins kan överraska, mycket respekt för Shanahan som coach, men Romo har också väldigt många vapen att leka med och Cowboys försvar är bra.
__________________
[aka illen]
MLB 2010 74-83-7 +1.25u
NBA 2013 158-111-5 $$
Arch är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat