Visa ett inlägg
Gammal 2019-03-26, 22:44   #313
matchingbetisover
 
matchingbetisovers avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Inlägg: 450
Sharp$: 1642


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Snååååååla kapitalistiska svinpälsar. Fyyy fan för era svinerier. Ååååååååååååååååååå när kommer horbockarna Smarkets tillbaks? SÄNK SÄNK SÄNKNINGAR. Har fan förlorat multum på att vara Smarkets bitch. Frågan är om man inte bara sätter sig ner som ett obstinat barn och vägrar att hora runt längre? De kan i stort sett inte sänka mer nu?

Svinpälsar och grisfötter ni ska veta att jag älskade er spelbolag förut men detta är så jävla lågt. Varför sänker de nu och med så mycket? Och så en marknadsomfattande verksamhet (i helt fel riktning) på det.

Svinfötter och ärkenötter jag är på riktigt sjukt bitter över dessa svinerier. Jag vägrar att tro att det beror på något annat än att Smarkets snart är back in town. Kommer skippa Unibet, Expekt och Betsson och helt enkelt hoppas (som ett obstinat argt barn) att bockarna drar upp linan igen. Dra åt helvete.

Förövrigt gillae jag hyllningarna, om det inte var för de starka recensionerna skulle den här horan ha satt sin sista danke pöölse jaa dansken med korv. Jaaa

Fy fan för er spelbolag och dra åt helvete

Edit: Ja jag är på riktigt bitter. Å andra sidan har jag läst att svinen gör precis som jah misstänkte, en tisigare limmad torskimitatör blir utsatt för den elaka kroken och sånt gillar vi såklart inte, men framförallt är det en tröst.

Sorry för rant men blir rent ut sagt lite sårad av deras jävla snålhet
__________________
Gambla inte med din plånbok
-Matcha spelet

Senast redigerad av matchingbetisover den 2019-03-26 klockan 22:48.
matchingbetisover är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat