Visa ett inlägg
Gammal 2019-03-26, 23:39   #314
Memorize
 
Reg.datum: okt 2018
Inlägg: 135
Sharp$: 503
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av matchingbetisover Visa inlägg
Snååååååla kapitalistiska svinpälsar. Fyyy fan för era svinerier. Ååååååååååååååååååå när kommer horbockarna Smarkets tillbaks? SÄNK SÄNK SÄNKNINGAR. Har fan förlorat multum på att vara Smarkets bitch. Frågan är om man inte bara sätter sig ner som ett obstinat barn och vägrar att hora runt längre? De kan i stort sett inte sänka mer nu?

Svinpälsar och grisfötter ni ska veta att jag älskade er spelbolag förut men detta är så jävla lågt. Varför sänker de nu och med så mycket? Och så en marknadsomfattande verksamhet (i helt fel riktning) på det.

Svinfötter och ärkenötter jag är på riktigt sjukt bitter över dessa svinerier. Jag vägrar att tro att det beror på något annat än att Smarkets snart är back in town. Kommer skippa Unibet, Expekt och Betsson och helt enkelt hoppas (som ett obstinat argt barn) att bockarna drar upp linan igen. Dra åt helvete.

Förövrigt gillae jag hyllningarna, om det inte var för de starka recensionerna skulle den här horan ha satt sin sista danke pöölse jaa dansken med korv. Jaaa

Fy fan för er spelbolag och dra åt helvete

Edit: Ja jag är på riktigt bitter. Å andra sidan har jag läst att svinen gör precis som jah misstänkte, en tisigare limmad torskimitatör blir utsatt för den elaka kroken och sånt gillar vi såklart inte, men framförallt är det en tröst.

Sorry för rant men blir rent ut sagt lite sårad av deras jävla snålhet
Helt rubbat är det, trodde att det stora problemet var för mycket & för aggressiv reklam, samt fall där man fått reklam fast man har spelpaus. Förstår inte riktigt varför det ska gå ut helt över bonusarna tydligen.. fittskallar dluxe.
Väntar fortf på att andra ska träda fram med bonusar, campobet/casiniabet/malinasports t.ex. väntar på licens, de trodde att det skulle ta 10 dagar att fixa, 3 månader snart

Senast redigerad av Memorize den 2019-03-26 klockan 23:43.
Memorize är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat