Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-10, 21:26   #10
RobinD
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
STVV vs Anderlecht 4u @ 1.80 och Anderlecht-1.5 1u @ 2.85

Motivering

Detta blir sammantaget ett maxbet för mig då jag väljer att lira 4+1 u på samma match. Jag gör det också i en matchup som historiskt sett inte är sådär väldigt gynnsamm för Anderlecht. Iaf inte de senaste säsongerna.

Anderlecht tappade sina första poäng hemma mot Zulte-Waregem senast och trots massiv press med 4 ramträffar i slutskedet av matchen så fick Anderlecht inte hål på Zulte-Waregem.

De åkte dessutom ut ur CL-kvalet på ett minst sagt dråpligt vis för inte allt för länge sedan. Jag tror att detta landskampsuppehåll har gjort gott i klubben. De har fått tid att gå igenom saker och förbereda sig för denna match. De krossade Dender från tvåan i en träningsmatch den första september t ex.

STVV är en skugga av förra året trots helt okej poängutdelning so far. Men det ska tilläggas att de har vunnit 2 på hemmaplan, mot Lierse i premiären och mot Standard Liege. De har fått ordentligt med stryk av Club Brügge och förlorade även mot Kortrijk. Innan detta uppehåll avslutade man med 0-0 mot Mechelen som slutligen fick se sin svit brytas.

Förra året så slog STVV Anderlecht i 2 möten i serien och tog en av 6 pinnar i slutspelet. Jag tror på ett trendbrott här och när Anderlecht vinner kan det bli stora siffror.

Jag grämer mig att jag missade öppningspriset på 1.95 som bwin tydligen hade ett tag men ser spelvärde ned till 1.70 iaf. Anderlecht är i behov av poäng för att inte tappa mark mot toppen och STVV kommer får det tufft
.
Bra start på Holland/Belgien denna helg. 2-0 i Belgien och 3-0 i Holland. Nu tar vi resten!
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat