Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-10, 13:33   #2
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Första avdelningen känns som ett bra lås på tre hästar. två riktigt bra vinstchanser men även en kantboll direkt som fäller många ifall Johnny Takter tar och vinner. Suger lite på om det är värt att slösa ett streck på innerspårets Ramon Dekker men i nuläget kommer den inte med.

I andra avdelningen borde jag spika nr 6 Valchiria O.P. som har bäst värde och vinner runt 50% av loppen ifall jag tror på oddsen. Detta då jag har svårt att hitta tre vettiga spikar idag. Samtidigt är jag inne på att låsa loppet på tre hästar då speciellt nr 5 Europhile AM är en häst som varit ute i tuffa lopp. Visserligen årsdebut och det kan väl krävas något lopp i kroppen där även om mitt spikförslag inte heller varit ute på några månader. Innerspårets Hevin Boko skulle vara den tredje hästen här ifall det inte blir spik eller lås på två.

I tredje avdelningen är jag väldigt försvirrad. Söker efter den riktiga tanken här som tål 3140 meter och som kommer äta upp övriga oavsett position. Den hästen hittar jag dock inte. Vet ej hur jag löser detta ens preliminärt.

Fjärde avdelningen är för mig antagligen den svåraste att reda ut. Har noll feeling här.

Spikar troligen Kennedy som har 20% i nuläget bara. Lär stiga upp mot 30%. Att den galopperade i sista sväng senast som vinnare, det får man ta när procenten är så här låg. Den ska vara lugnare enligt stallet åtminstone.

Sjätte avdelningen är Perfect Dynamite stor favorit. För stor egentligen. Jag lutar åt spik men ser några superfina streck här för att ta hem hela potten. Shereiff Bi och Ragazzo Da Sopra är de som jag gärna har råd att ta med. Finns fler som Vincent Chase och Valeur som också kan vara kul att ha med. Mycket i den här avdelningen styrs i hur jag lyckas lösa övriga avdelningar - främst de två jag i nuläget inte har någon vidare koll på.

Rata Nanny Mcphee eller ta hela fältet? Vet inte ännu. Det kan bli spik i brist på andra bättre spikar. Dock ej så troligt. Tror den måste bekänna färg snart. Visst, sett dunderfin ut vid två segrar men den möter tuffare nu.

I avslutningen kanske det är dags för Cash TJ nu? Finns en del intressanta här men antagligen kommer det bli få streck för att få ihop systemet inom ramen för budgeten!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat