Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-21, 18:37   #1
viking90
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 456
Sharp$: 17399
Standard

GS75 22/4 Halmstad


Har lite funderingar på att besöka tävlingarna på Halmstad imorgon bara den här jädrans "ta ut sommaren för tidigt förkylningen" ger med sig tills imorgon...

Oavsett en del fina hästar som ska selas ut, bl.a. regerande Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb ska årsdebutera..

Avd1 2140m Auto
3 Chili Jordan hade tidigare i vår mött en del tuffa hästar men kunde senast enkelt vinna i ett breddlopp från bricka 8, lite skrällfeeling för den nu med.
2 Melissa Montoya blir svårslagen felfri.

Avd2 2140m Auto
Peter Untersteiner forcerar till ledningen på sin hemmabana så kanske detta loppet är över? 4 Dont be Shy har startar 4 gånger varav 3 gånger har den körts i spets och vunnit två av dessa tredje gången vart det slagen av en häst som travat 3 inner men backat sig loss och spurtade bra i fjärde spår.

Avd3 2640m Volt
Håkan B Johansson sitter upp bakom omgångens just nu näst största favorit, det är väl ingen kusk man håller i handen som spik...3 Quite a Soldier.
2 Floats Cicciolina med voltexperten Uhrberg kan spännande till 8% var härom sisten ute mot bl.a. Southwind Feiji, Wild Love & Ile Saint Louis endast slagen av Southwind Feiji utav dessa dock hade den ju 40m tillgodo.
Annars är de främsta motbuden just på 40m tillägg i detta loppet med 11 Asterix Hornline & 12 Firewire den sist nämnd var ute i Sto-SM och silverdivisionen i höstas utan nåt resultat.

Avd4 2140m Auto
Mitt spikförslag för omgången 8 Guzz Mearas trots det dåliga utgångsläget men Johan Untersteiner har öst lovord om den här hästen och har tagit två enkla segrar i sina två starter hittils. Det kan bli en riktigt bra häst det här!

Avd5 2640m Auto
4 Frances Yoda är just nu en enormt stor favorit i 76%, inte startar på 3 månader? Men var ute mot Queen of Sand då bl.a. Petri Puro säger att hästen är i bra form trots avsaknad av lopp och räknar med en bra prestation direkt. 1 Bastian T tror tränaren att det ska vara med och strida om segern trots att de inte kan hålla ledningen från spår 1 dock ett ganska litet fält med 9 startande. Mötte senast Tudor Kronos t.ex. 6 Aha kommer från seger och är startsnabb kanske kan hitta ner i rygg på Frances Yoda.

Avd6 1640m Auto
3 Ringostarr Treb har ingen enkelt uppgift i årsdebuten när den bla. ställs mot 1 Racing Mange som visat fin form och startsnabbhet senaste starterna...Men det är inga dåliga hästar där bakom heller, 2 Justice Ås är startsnabb men tufft emot för denna och troligen vill de har rygg ledaren.
5 Donamite och 6 Dante Boko är ju bra i sina ljusa stunder också.

Avd7 2640m Auto
2 Vivuer Bi floppade som storfavorit i sin Sverigedebut senast, bättre utgångsläge denna gång och kanske höjer sig med tätkänning.
5 Marcello Wibb är snabb ut och första häst för mig här.
4 Global Warrior höll undan till seger framför Comanche Moon senast.
6 Moruga med Adrian Kolgjini lär väl få ett offensivt upplägg och kan vara med o göra upp om segern. 7 Vulcano N.P vann övertygande i sin Sverigedebut för Dahlén/Jepson men fick ge sig i spets senast.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat