Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-22, 17:09   #33
MikeHaggar
 
Reg.datum: sep 2015
Inlägg: 260
Sharp$: 1394
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Memorize Visa inlägg
Nja, är det högre odds, t.ex. 4 back, 4.1 lay, (summa 2000), så förlorar du 160 ish på exchange om du underlayar och får över den dit, men förlorar inget på spelsidan om du skulle vinna där Detta medans du förlorar 125 på exchange Eller 125 på spelsidan om du bettar standard. Självklart vettigast att underlaya här, annars om du bokar "vanligt" och vinner på spelsidan så måste du fortsätta omsätta, och då har du redan brännt 125 kr av bonusen. Är det dock en riktig lågoddsare så är det ofta vettigt att betta "vanligt", iallafall om det är t.ex. sista betet innan eventuellt uttag. Högre odds på underlay som första/andra, följt av normal (standard) på senare bet på en lågoddsare, om det är t.ex. sista innan uttag såattsäga. Mitt tycke om saken iaf.
Fast du måste ju fortsätta omsätta på bolaget oavsett vilken typ av satsning som vinner när pengarna hamnar där. På ditt exempel och 2000 kr insats underlay så har man förlorat 0 om bolaget går in men i gengäld 160 kr om börsen gör det alltså ~40 kr mer jmf. med Standard. På odds som kretsar kring 4.00 är det mycket mer sannolikt att börsen går in så då "försäkrade" man sig med att slösa mer på något som antagligen kommer att hända.

Men om börsen går in så var det bara en engångs- extra avgift och om bolaget gör det så förlorade man ändå 0 kr så det spelar ingen roll och är bara att satsa igen tror att jag fattar lite mer vad det hela går ut på. Men som sagt börsen är favoriten så dom extra avgifterna man försäkrar sig med samlas på som extra utgifter. För varje bolagsvinst där du blev räddad kommer det ha funnits ett par börsvinster där du istället slösade extra så frågan är om det inte går jämnt ut i slutändan helt oavsett.
MikeHaggar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat