Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-22, 17:16   #34
Memorize
 
Reg.datum: okt 2018
Inlägg: 135
Sharp$: 503
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MikeHaggar Visa inlägg
Fast du måste ju fortsätta omsätta på bolaget oavsett vilken typ av satsning som vinner när pengarna hamnar där. På ditt exempel och 2000 kr insats underlay så har man förlorat 0 om bolaget går in men i gengäld 160 kr om börsen gör det alltså ~40 kr mer jmf. med Standard. På odds som kretsar kring 4.00 är det mycket mer sannolikt att börsen går in så då "försäkrade" man sig med att slösa mer på något som antagligen kommer att hända.

Men om börsen går in så var det bara en engångs- extra avgift och om bolaget gör det så förlorade man ändå 0 kr så det spelar ingen roll och är bara att satsa igen tror att jag fattar lite mer vad det hela går ut på. Men som sagt börsen är favoriten så dom extra avgifterna man försäkrar sig med samlas på som extra utgifter. För varje bolagsvinst där du blev räddad kommer det ha funnits ett par börsvinster där du istället slösade extra så frågan är om det inte går jämnt ut i slutändan helt oavsett.

"Antagligen kommer hända", oftast, ja, men absolut inte så jättealltid som man kan tro. Angående det man slösade extra så är det inte stora pengen, jag "slösar" mer än gärna cirka 35-40 kr mer och får över den till börsen direkt, är därmed helt klar med bonusen. Detta än att vinna den på spelbolaget och Direkt bränna bort 125 kr pga. standard, och sen fortsätta omsätta och slösa ytterligare mer och mer.
Om det går jämnt ut i slutändan är helt enkelt omöjligt att svara på, visst, person 1 kanske gör som du och får över den till börsen Direkt 9,9/10 ggr, medans person nummer 2 använder samma metodmen fortsätter ha "otur" och vinna på spelbolaget. Vips så har person 2 slösat Onödigt mycket pengar genom att inte underlaya. Tror starkt på att det är mer värt att underlaya på högre odds dock, även om man får över många direkt så är som sagt inte många spänn "extra" det handlar om, men ah, jag kan vara ute och cykla åt helvete också.

Senast redigerad av Memorize den 2019-04-22 klockan 17:18.
Memorize är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat