Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-22, 18:28   #37
MikeHaggar
 
Reg.datum: sep 2015
Inlägg: 260
Sharp$: 1394
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Memorize Visa inlägg
"Antagligen kommer hända", oftast, ja, men absolut inte så jättealltid som man kan tro. Angående det man slösade extra så är det inte stora pengen, jag "slösar" mer än gärna cirka 35-40 kr mer och får över den till börsen direkt, är därmed helt klar med bonusen. Detta än att vinna den på spelbolaget och Direkt bränna bort 125 kr pga. standard, och sen fortsätta omsätta och slösa ytterligare mer och mer.
Om det går jämnt ut i slutändan är helt enkelt omöjligt att svara på, visst, person 1 kanske gör som du och får över den till börsen Direkt 9,9/10 ggr, medans person nummer 2 använder samma metodmen fortsätter ha "otur" och vinna på spelbolaget. Vips så har person 2 slösat Onödigt mycket pengar genom att inte underlaya. Tror starkt på att det är mer värt att underlaya på högre odds dock, även om man får över många direkt så är som sagt inte många spänn "extra" det handlar om, men ah, jag kan vara ute och cykla åt helvete också.
Du får inte över den till börsen direkt och blir klar direkt utan du måste fortfarande vinna där vilket gäller samma sak för alla typer av satsningar. Fast ja skillnaden blir att det då är en garanterad engångsavgift medan Standard matchning kan dra ut på det mer. Odds över 3.00 har mer än 70% att gå in så ja otur kan hända men man är stark favorit. Tror ärligt att det rör sig om samma sak och att pengarna bara fördelas lite olika kortsiktigt.
MikeHaggar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat