Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-27, 09:06   #65
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Harran har ju knappt förlorat felfri och med framspår sätter jag den före framför bakspårshästarna som är lika mycket spelade. TÄNKTE jag säga, men ser nu att jag räknat med fel kusk, trodde det var Marc som körde! Waldmüller kör väl ca 1 rikstotolopp per år. Nej då luktar det desto mer vingel!

Vevade igenom Ginas lopp nu och jag tror väl inte riktigt på att hon har den rätta udden att vinna ett stenhårt bronsförsök från bakspår, har nog kommit till sin klass lite. Och kusken är bra, men det är ingen Goop-klass liksom som kan ge det där lilla extra.

Jag landar nog i Staro Leonardo som tredjeval i loppet! Pållen kan lägga iväg bra, är jämn och säker och kommer få en bra löpning garanterat utan tokkörning för Lövgren kör gärna lite avvaktande med denna. Tror kanske inte ens han tillhör de 5 bästa hästarna i loppet, men de flesta andra har handikapp på den i och med förutsättningarna och harn ligger bara på 4%.

Angående Cobbys kollade jag precis Uhrbergs blogg för att se så han inte lämnar något avslag eller är inne på att hitta på någon tokig. Men det låter väl inför:

"V75-6: 10 Vlad del Ronco var överlägsen senast i V75-finalen och jag tror att Åby-hästen blir svårstoppad igen. 5 Vincero´Gar lär bli hårt streckad, dock inte min 4 Cobbys Olifant men jag tycker att han är minst lika bra som dem jag nämnt så jag andas optimism. Fem streck här."
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat